03 / 05 / 2024

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 



Altın fiyatları üzerinde kritik öneme sahip olan  ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'dan beklenen açıklama geldi. Powell politika yapıcıların faiz indiriminden önce enflasyonun daha fazla düştüğünü görmek için bekleyecek zamanı olduğunu belirterek, enflasyondaki son yükselişin genel görünümü değiştirmediğine dair vurgu yaptı. Bu açıklamaların ardından ons altın son zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. 

ALTIN SON BİR AYDA YÜZDE 17'DEN FAZLA DEĞERLENDİ

Altın fiyatları Fed Başkanının açıklamalarısonrası son bir ayda yüzde 17'den fazla değer kazandı.

Böylece altın fiyatı son 1 ayda yüzde 17.28 ve yıl başından bu yana yüzde 14.12 yükseldi. Son 1 yıldaki yükseliş ise yüzde 12.70 olarak kaydedildi.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

GRAM ALTIN TAHMİNİ!

Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz altın fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede gram altının geleceği seviyeyi açıkladı. 

Eryılmaz; "Altında güçlü ve kalıcı düşüşler olmaz" diyen uzman isim, Fed'in faiz indirimlerine başlamasıyla beraber altında güçlü yükselişlerin başlayacağına işaret ederek, ons altın tarafında 2 bin 600 dolar seviyelerinin mümkün olduğunu, gram altında ise 3 bin liranın üzerinin görüleceğini dile getirdi

ALTIN FİYATLARI 4 NİSAN 2024! SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

4 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''grama ltın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın ne kadar oldu?'' sorularını araştrıyor. Ons altın  fiyatı 2295 dolardn işlem görüyor. Gram altın bugün 2443 lira, çeyrek altın fiyatı 4152 lira, yarım altın fiyatı8205 liradan işlem görüyor. 

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika

Gram altın 50 TL düştü! Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti! 2 Nisan 2024 altın fiyatları

Geri Dön