02 / 05 / 2024

Ontan İnşaat, İzmir Ontan Bayraklı projesine imza attı!

Ontan İnşaat, İzmir Ontan Bayraklı projesine imza attı!

Yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve rezidans hizmetiyle 30 dönümlük inşaat alanında yükselen sıradışı bir proje Ontan Bayraklı, Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



Geliştirdiği projelerde profesyonellik ve mühendislik mimarisini ön plana çıkaran Ontan İnşaat, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da 30 bin metrekarelik inşaat alanında örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve rezidans hizmetiyle sıradışı bir proje olan Ontan Bayraklı, yatırımcıları bekliyor. 


Yeni yaşam alanı! 

Yenilikçi ve özgür iş, yaşam alanları sunan Ontan Bayraklı, kuru temizlemeden oto yıkamaya kadar her türlü hizmeti de sunacak. 

Otoparkı, çock oyun alanları, güvenliği ile de öne çıkan, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vaat eden Ontan Bayraklı hakkında bilgi veren Ontan Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, 2006'da kurulan firmanın, global bir firma olabilme vizyonuyla yola çıktığını söyledi. Özmeydan, şu açmamalarda bulundu: "Gayrimenkul geliştirme ve taahhüt alanlarında her yıl yüzde 100 büyüme performansı gösterdik. Bu süreç içerisinde güzel İzmir'imize yakışan My Via Bahçe, My Via 414 ve Modda Mavişehir gibi yenilikçi ve farklı projeler ürettik, hepsi de büyük ilgi gördü." 


İLHAM KAYNAĞI İZMİR 

İzmir'in gösterdiği ilgiden büyük ilham aldıklarını, bu ilhamla Ontan Bayraklı'yı projelendirdiklerini anlatan Satit Tiğin Özmeydan, Ontan Bayraklı'nın lansmanında şu açıklamalarda bulundu: "izmir'in yeni iş ve sosyal yaşam merkezi olan Bayrak'da toplamda 30 bin metrekare inşaat alanına sahip projemizde, 329 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bu bağımsız bölümlerin 261 adeti rezidans, 51 adeti ofis ve 17 adeti mağazadan oluşmaktadır. Ontan Bayraklı, yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyor."


Myvia Bahçe bitti!

Ontan İnşaat, Myvia Bahçe projesini tamamlarken, Myvia 414 projesi ile de İzmir'deki İlk Ali İn One Concept projesini hayata geçirdi. Bu proje, büyük bir hızla ilerliyor. Proje, 80 mağazalı bir e AVM'nin de yer aldığı oteli de bünyesinde barındıracak. Modda Mavişehir üst segment bir konut projesi olarak tasarlandı. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu bu proje, mimarisiyle deffT L dikkat çekiyor. 


Milliyet Ege


Geri Dön