Otomobil

Opel Mokka Elektrik'te çifte fırsat için son 3 gün! Hem 78 bin 900 TL indirim hem 0 faiz bir arada!

Elektrikli otomobil kampanyaları yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği konular arasında yer alırken, Opel Mokka Elektrik'te hem indirim hem de 0 faiz fırsatı sunuluyor

Benzin ve motorine peş peşe gelen zamlar elektrikli otomobillere olan talebi de artırdı. Yeni bir elektrikli otomobil almak isteyenler firmaların kampanyalarını yakından takip ederken, Opel'den de Mokka Elektrik için çifte fırsat müjdesi geldi.

Yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı güncel fiyat listesini resmi web sitesi üzerinden açıklayan Opel, Mokka Elektrik için 78 bin 900 TL indirim yaptığını duyurdu. 

Hem ülkemizde hem de dünyada satışa sunulan otomobil modeller peş peşe elektrikli modellere dönüşürken, tamamen elektrikli şekilde tasarlanmış olan Opel Mokka-e de ülkemizde satışa çıkarılan elektrikli otomobiller arasında en dikkat çekenler arasında yer alıyor. 

Hem 0 faiz hem de indirimle dikkat çeken Mokka Elektrik, 0 kilometreden 100 kilometreye 9.2 saniye gibi bir sürede çıkarken söz konusu araçta en yüksek hız limiti 150 km/saat olarak açıklandı. Mokka Elektrik ayrıca 136 HP güç ve 260 Nm anlık tork sunarken, söz konusu aracın Eco, Spor ve Normal olacak şekilde tam 3 farklı sürüş modu mevcut.

Opel Mokka-e'nin Haziran 2024 fiyatı 1 milyon 553 bin 900 TL olarak açıklandı. Opel tarafından başlatılan kampanya kapsamında 300 bin Türk Lirası kredi için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunulurken, söz konusu araçta online rezervasyona özel olarak indirim imkanı da sağlanıyor.

30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan kampanya kapsamında satış fiyatı 1 milyon 553 bin 900 Türk Lirası olarak açıklanan elektrikli Mokka online rezervasyona özel olarak 1 milyon 475 bin Türk Lirası'ndan alıcılarını bekliyor. 

Ayrıca yine Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 30 Haziran 2024 tarihine kadar belirli Mokka Elektrik alımlarında “easyWallbox” elektrikli şarj istasyonu kurulumu da ücretsiz olarak yapılıyor. 
 

6 ekonomist dolar için o rakamı açıkladı! Dolar yıl sonunda bu kadar olacak!

Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı yapacak! 

e-Devlet miras sorgulama nasıl yapılır? İşte e-Devlet miras sorgulama 2024...