30 / 06 / 2024

Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı yapacak! 

Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı yapacak! 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, adaylar için başvuru nitelikleri, başvuru şartları ve başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı kaydedildi.



Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ön büro görevlisi (otel resepsiyoncusu), sıhhi tesisatçı, 4 temizlik görevlisi ve 3 bulaşıkçı personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre yapılan açıklamada, başvuru nitelikleri neler? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TSK PERSONEL ALIMI YAPACAK

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Ön Büro Görevlisi (Otel Resepsiyoncusu); Turizm Meslek Lisesi Mezunu. Bilgisayar ve Office programları (BİMET ve ALBATROS) kullanan adayların başvurması beklenmektedir. Ayrıca, en az 5(Beş) sene Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) deneyimine sahip olunması gerekir. İŞKUR İş İlan No (00008373243).

Sıhhi Tesisatçı; Adayların, en az İlköğretim mezunu en fazla Lise ve dengi okul mezunu olması ve ısıtma ve soğutma tesisatı kazan ve bilgisi olan alın kaynağı ve elektrüratizyon kaynak yapılabilen havuz makine dairesi bakım onarımı yapabilen, havuz kimyasal uygulaması yapabilen havuz operatörü belgesi olan pompa ve hidrofor sisteminden anlayabiliyor olması lazımdır. 18 yaşını tamamlamış en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008373267).

Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı yapacak! 

Temizlik Görevlisi ve Bulaşıkçı; Başvurcak olan adayların en az İlköğretim en fazla lise mezunu olması ve temizlik hizmetinde en az 2 sene deneyimli, ekip çalışmasına uyumlu, titiz, hijyen kurallarına önem veren, temizlik maddeleri kullanımına vakıf, Anadolu yakasında ikamet eden, vardiya sisteminde çalışabilecek 18 yaşını tamamlamış olması lazımdır. İŞKUR İş İlan No (00008373396) İŞKUR İş İlan No (00008373406).

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Türk Silahlı Kuvvetleri İstanbul Fenerbahçe Ordu Evi bünyesinde 1 Temmuz 2024 tarihine kadar İŞKUR internet sitesi üzerinden, telefon hattı 170 numarasından ve hizmet noktalarından başvurulabilecekler.

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

4 kamu kurumuna personel alımı yapılacak!

İŞKUR duyurdu! Hastanelere personel alımı yapılacak...

 


Geri Dön