29 / 04 / 2024

Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesini Türkiye'den dekore ettiriyor!

Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesini Türkiye'den dekore ettiriyor!

Yıllar önceki Türkiye'yi ziyeret eden, ziyareti sırasında İznik çinisi alan Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesi için yine Türkiye’yi seçti.



Tarihi çok eskilere dayanan İznik'in dillere destan çinileri, Hollywood yıldızlarının da kalbini çaldı. Dünya yıldızları Hollywood'da bulunan milyonlarca dolarlık malikaneleri için İznik çinileri aldı. Takvim'de yer alan habere göre; Türk kültürünün bu eşsiz parçalarının bilinen bir diğer sevdalısı Oprah Winfrey da evini Türkiye'den dekore ettirdi. 2.6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kadınları arasında yer alan ABD'li sunucu, 1995 yılında geldiği İstanbul'da Türk halılarıyla tanıştı. 2009 yılında yeniden İstanbul'a gelen Oprah Winfrey, bu sefer de İznik çinilerini keşfetti.

Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesini Türkiye den dekore ettiriyor!

GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP SEÇTİ

Türkiye'ye yaptığı seyehatte birçok çini alan ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde yine 'İznik çinisi' operasyonu gerçekleştirdi. Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesinde kullanmak için istediği ürünleri İstanbul'da bulunan bir mağazaya görüntülü olarak bağlanarak seçti. Antika çiniler alan ünlü yıldızın siparişleri yaklaşık 200 bin TL tuttu. Çiniler, büyük bir titizlikle ABD'ye gönderilmek üzere yola çıktı.

Oprah Winfrey, 100 milyon dolarlık malikanesini Türkiye den dekore ettiriyor!

İSTANBUL ALIŞVERİŞ CENNETİ

İstanbul hayranı Oprah Winfrey, şunları söylemişti: "İstanbul, tarihin sudaki aksi. Aynı zamanda tam bir alışveriş cenneti. 1995'te İstanbul'dan aldığım halı, banyoma her girişimde bana Türkiye'yi hatırlatıyor."


Geri Dön