29 / 04 / 2024

Optimum Outlet, 1'inci yaşını araba hediye ederek kutladı

Optimum Outlet, 1'inci yaşını araba hediye ederek kutladı

Optimum Outlet, 1. Yaşında 2010 model bir arabayı şanslı bir ziyaretçisine hediye ederek güne başladı ve çeşitli etkinliklerle kutladı



Perakende dünyasının önemli markalarını çatısı altına toplayan, Anadolu yakasında modern mimarisi ile dikkat çeken Optimum Outlet, geçtiğimiz günlerde 1. Yaşını gün boyu gerçekleştirdiği etkinliklerle kutladı.

Sadece modanın öncüsü olan markalarıyla değil, farklı ve özel konseptli cafe ve restaurantları, buz pateni, çocuklara özel eğlence alanları ve çocuk bakım merkezi ile alışveriş ve yaşam kompleksi olan Optimum Outlet, 163 mağazası ve binlerce markası ile bir yıl içerisinde 11 milyonu aşkın ziyaretçisine keyifli anlar yaşattı.

2009 yılında birbirinden farklı ve özel 544 etkinliği ile müşterilerine alışveriş ve eğlence keyfi yaşatan Optimum Outlet, çeşitli hediyelerin yanı sıra özel coverların üzerine eskimeyen şarkıların notalara döküldüğü Little Band saksafon dinletisi, palyaçolar, sihirbazlar, çeşitli ikramlar ve havai fişeklerle 1. Yaşını kutladı. 1.yaşına özel 365 kişiye tektaş pırlantadan cep telefonlarına varana kadar özel hediyeler, 3.650 kişiye ise indirim çekleri ve özel paketlenmiş hediyeler dağıtıldı.

Zengin marka karması ile Anadolu yakasının yıldız AVM'si Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, outlet anlayışını değiştiren ve alışverişte fark yaratan kalitesi ile Avrupa yakasından gelen müşterilerin de ilgi odağı haline geldi. 


Geri Dön