03 / 05 / 2024

Optimum Yatırım'ın yeni projesi Optimum Doğa!

Optimum Yatırım'ın yeni projesi Optimum Doğa!

Optimum Yatırım Kurtköy'e demir attı Yatırım için Kurtköy bölgesini seçen ve burada çok sayıda projeye imza atan Optimum Yatırım, yeni projesi OptimumDoğa ile bahçe yaşamını sevenlere hitap edecek...



OPTİMUMPARK'TA SON 15 DAİRE SATIŞTA 


Şu anda devam eden projelerimizden biri OptimumPark. OptimumPark'ta, farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek, 11 adet farklı daire tipi var. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerle her aile kendine uygun büyüklükte ve bütçede ev sahibi olabilir. 


Kapalı-açık otoparkı, havuzu, fitness salonu ve saunası, çocuk oyun odası ve çocuk parkı bulunan bu projede toplam 45 daire yer alıyor. Bu projenin en büyük özelliği sosyal tesis, barbekü terası ve yazlık sinema gibi arkadaşlarınızla ya da komşularınızla evinizin konforunda sosyalleşebileceğiniz mekânlar olması. Aralık ayı ortası itibarıyla dairelerin yüzde 70'i sahibi buldu ve komşuluk şimdiden başladı. Ayrıca projede yer alan altı mağazanın üçü de doldu. 


2014'TE YENİ PROJELERE BAŞLAYACAĞIZ 


OptimumPark dışında devam eden başka projelerimiz de var. OptimumPrestige ve OptimumPlaza da 2014 yılı içinde sahiplerine teslim edilecek, Küçükyalı'deki ofis projemiz OptimumPlaza ise iş dünyasının merkezinde modern ve akıllı ofis ihtiyacı olanlara yönelik olarak geliştirdik. 


2014'ün hemen başında start alacak farklı projelerimiz de var. Bu projelerimizin toplam alanı 30 bin metrekareyi geçecek. Bu projelerimizin içerisinde, OptimumDoğa bahçe yaşamını sevenlere villa ve Tovvnhouse'lar sunuyor. OptimumSuites 2. etap, Optimum Corner ve Kurtköy Unique projelerimizde de farklı sürprizlerimiz olacak. 


Optimum Yatırım Kurtköy'e demir attı Yatırım için Kurtköy bölgesini seçen ve burada çok sayıda projeye imza atan Optimum Yatırım, yeni projesi OptimumDoğa ile bahçe yaşamını sevenlere hitap edecek, BUGÜNE kadar Kurtköy'de OptimumOfis, OptimumLife, OptimumHome, OptimumTerrace, OptimumDream, OptimumSuites ve OptimumPlus projelerimine imza atarak, 200'den fazla aileyi ev ve işyeri sahibi yapan Optimum Yatırım, yeni projesini yine Kurtköy'de hayata geçiriyor. Firmanın kurucu ortakları Nedim Gümüşgerdan ve Yüksek Mimar Gabi Elmas ile şirketin yeni projelerini konuştuk... 


Neden Kurtköy'ü tercih ettiniz? 


İstanbul'un sınırları özellikle son on yılda çok genişledi. Sabiha Gökçen Havalimanının Kurtköy'de açılmasıyla bu yöre de İstanbul halkının aklında önemli bir merkez olarak yer almaya başladı. 

Sonrasında bölgeye yapılan büyük çaplı yatırımlar.


 MİSYONUMUZ "KISITLI BÜTÇEYLE KALİTELİ YAŞAM" Optimum, insanların kaliteli konutu makul fiyata alma ihtiyacından doğdu. Maalesef Türkiye'de, özellikle de emlak sektöründe kalite anlayışı fiyatla doğru orantılıdır. Kaliteli ürünün her zaman pahalı olacağı anlayışı yaygındır. Biz, kendimize kısıtlı bütçelere kaliteli yaşam alanları sunmayı misyon edindik. 


Kurtköy'ü hem emlak hem de iş sektörü için avantajlı bir hale getirdi. Viaport, Atlantis, Neomarin gibi alışveriş merkezleriyle alışveriş ve eğlencenin; Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, Okan Üniversitesi gibi saygın eğitim kurumlarıyla eğitimin; Teknopark, uluslararası fuar ve kongre merkezi, önemli zincir otel projeleriyle iş dünyasının gözdesi olmaya aday Kurtköy... Bu sebeplerden dolayı değerinin önümüzdeki yıllarda daha da artacağına inanıyoruz. 

Optimum Yatırım projelerim bölgedeki diğer projelerden ayıran en önemli özellikler nelerdir? 

Optimum'da en çok önem verdiğimiz ve üzerinde durduğumuz şey verimlilik. Diğer bir deyişle metrekareyi en verimli şekilde kullanabilmek. Optimum konutlarında ihtiyacınız olan her şey vardır ama ihtiyacınız olmayan bir şey yoktur. Konutlar en uygun metrekarede ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlandı. Biz projelerimizi tasarlarken kendi ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. İkimiz de farklı yaşlarda çocuklara sahibiz. Bir evde farklı yaşlardaki çocukların ihtiyaçları nelerdir diye sorduk kendimize. Bunu diğer sorular izledi: Büyüklerin ihtiyaçları nelerdir, evimizden çıkmadan nasıl sosyalleşiriz, kolay spor ve alışveriş olanaklarını nasıl buluruz... Bunun sonucunda da projelerimizde sosyal olanaklara, ortak alanlara ve alışveriş alanlarına yer verdik. 


Akşam Future & Trends Emlak


Geri Dön