02 / 05 / 2024

Ora AVM'deki Ora Arena'da Mickey Mouse ve arkadaşlarıyla Disney Live!

Ora AVM'deki Ora Arena'da Mickey Mouse ve arkadaşlarıyla Disney Live!

Ora Alışveriş Merkezi bünyesindeki Ora Arena, 19 Ocak - 5 Şubat 2012 tarihleri arasında Mickey Mouse ve arkadaşlarının Disney Live şovuna ev sahipliği yapacak. İşte Ora AVM'de çocuklarla buluşacak Disney Live'ın detaylı bilgileri...



Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Disneyin yepyeni gösterisi Disney Live ! Mickeyin Çılgın Yolculuğunda Mickey Mouse ve arkadaşları 19 Ocak 5 Şubat 2012 tarihleri arasında bütün çocukları aileleriyle birlikte; harika müzikler, göz alıcı koreografi ve inanılmaz güzellikteki sahneler eşliğinde, kahkaha ve sürprizlerle dolu bir yolculuğa,unutulmaz, çılgın bir maceraya davet ediyorlar.

13 Aralıka kadar %35e varan indirimlerle 19-20-21 Ocak günlerinde saat 18:00 şovlarında Disney karakterleriyle tanışma şansı* veya diğer seanslar için Disney ve arkadaşlarının imzalı fotoğrafı

Gösteri, canlı bir çizgi film tadında gerçekleşiyor. Yetenek avına çıkan Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald Duck ve Goofy çok ilginç bir araç ve izleyicilerin katılımıyla, delidolu bir yolculuğa başlayacaklar. Büyük maceraya atılacakları bu otobüs bir dağı aşmaları gerektiğinde tavanından sıcak hava balonu çıkabilen, karşılarına okyanus çıktığında denizaltıya dönüşebilen çok ilginç bir araç.

Gösterinin müzikleri de konusu gibi eğlenceli ve hareketli

Yolda karşılaşacakları Sinderella, Tigger, Woody, Jessie, Oyuncak Hikayesinden Buzz Lightyear gibi Disneyin en sevilen karakterleri yeteneklerini sergileyecekler. Sinderellanın zarif dansı ve üvey kız kardeşlerin komik dansı, Tiggerin hoplaya zıplaya yaptığı hip-hop dansı İzleyenler yerinde duramayacak; danslara, şarkılara katılacak, en yüksek sesleriyle çılgınca bağıracak, kahkahalar atacak ve kendilerini bir çizgi filmdeymiş gibi hissedecekler.

Mickeyin Çılgın Yolculuğunda eğlencenin sınırı yok !

Bu eğlenceye sen de katıl.

* Bu seanslara bilet alanlar içinde Noter çekilişiyle belirlenen 25 talihli, aldığı bilet adedi kadar kişiyle gösteri öncesinde Disney yıldızları ile tanışma fırsatı yakalayacak.


Geri Dön