06 / 07 / 2024

Oral Mimarlık, Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü aldı!

Oral Mimarlık, Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü aldı!

Bloomberg Television ile işbirliği içerisinde düzenlenen 2010 Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 24 Eylül’de Londra’da düzenlenen törenle açıklandı



İstanbul Türkiye’den Oral Mimarlık, yarışmada Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 binası  (www.deger16.com) ile ‘Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü’ kategorisinde ‘5 Yıldız’ alarak Türkiye için kategorisindeki en büyük ödüle layık görüldü.

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (www.propertyawards.net), gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasında en yüksek seviyede başarı gösterenlere verilen dünya çapında ünlü bir mükemmellik ödülü. Bu ödüller, çok çeşitli gayrimenkul disiplinlerinde uzmanlaşmış deneyimli profesyonellerden oluşan bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda her sene veriliyor.

Bloomberg Television ile işbirliği içerisinde düzenlenen 2010 Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 24 Eylül’de Londra’da düzenlenen törenle açıklandı. İstanbul Türkiye’den Oral Mimarlık, yarışmada Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 binası  (www.deger16.com) ile ‘Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü’ kategorisinde ‘5 Yıldız’ alarak Türkiye için kategorisindeki en büyük ödüle layık görüldü.

Bu yılın jüri üyeleri arasında Google UK gayrimenkul pazarı sektör başkanı Ben Wood, Ulusal Gayrimenkul Profesyonelleri Federasyonu grup başkanı Peter Bolton King, Avustralya Mimarlar Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Fiona Nixon, FIABCI Belçika başkanı Hendrik Nelde, International Homes Luxury Collection dergisi genel yayın yönetmeni Helen Shield ve Alman Gayrimenkul Birliği CEO’su Sven Johns yer alıyor.

Oral Mimarlık ortakları Kerem ve Ahmet Oral, kazandıkları ödül hakkındaki görüşlerini “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmamızı takdir ederek ödüle layık bulmalarından dolayı çok memnunuz. Projemiz Değer 16, Nişantaşı'nda çevresine değer katan ve hayat veren modern tasarımın mükemmel bir örneğini temsil etmekte, ayrıca konut ve ticari yapı tasarımında canlılık ve başarıyı ifade etmektedir." şeklinde belirttiler.
 
Şirket Ortağı ve girişimci Emre Oral, ‘Yenilikçi ve sürdürülebilir mimari, eşsiz hizmet ve olağanüstü güzelliğe inanan tasarım odaklı bir gayrimenkul şirketi olarak Türkiye’de gayrimenkul tasarımları gerçekleştirmeye devam etmeyi amaçlıyoruz’ şeklinde konuştu.
 
Oral hakkında
 
Değer 16, Türkiye’nin önde gelen tasarım ve uzman inşaat firmalarından Oral tarafından tasarlanmış, geliştirilmiş ve yine bu firmanın mülkiyetinde olan bir bina. 1933 yılında kurulan Oral, oteller, lüks perakende mağazaları, ofisler ve özel konutlar gibi özel ve ticari kullanıma yönelik karmaşık bina türlerinin inşaatındaki deneyimi ile tanınmaktadır. Oral, 2006 yılından beri Louis Vuitton, Prada, Fendi, Miu Miu, De Beers, Coach mağazalarının Türkiye’deki ana müteahhidi olarak hizmet vermekte olup, ayrıca Louis Vuitton ve Christian Dior markalarına Rusya, Ortadoğu ve Asya’da dizayn ve inşaat konusunda da hizmet vermektedir.
Firmanın başarısındaki en önemli unsur mimari ve iç tasarımı inşaat kabiliyetleri ile tamamen entegre etmiş olmasıdır. Firma, bunun sonucunda, son derece akılda kalıcı ve seçkin mekanlara imzasını atmaktadır.
 
Ayrıntılı Bilgi
 
www.mimaroral.com
www.deger16.com


Geri Dön