27 / 04 / 2024

Oran Marina Ankara ödeme planı!

Oran Marina Ankara ödeme planı!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Oran Marina Ankara ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirim yapılıyor. Sinpaş Yapı imzası ile yükselen proje toplamda 2 bin adet daireden meydana geliyor.



Ankara Çankaya-Oran'da inşa edilen  Marina Ankara  Residence'de yer alan daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak ayrılıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Oran Marina  Ankara  ödeme planı ile lansmana özel fırsatlar sunuluyor.  Sinpaş Yapı  tarafından inşa edilen projenin Marina Towers etabında 912 adet daire satışa sunuluyor. 


Sinpaş Marina Ankara Konutları su sahnesi, yaşam köprüsü, iskeleler,  Marina Caddesi, tropik ada, yürüyüş yolları, deniz feneri, bisiklet yolları, spor alanları, su-ışık gösterileri, kafe ve restoranlar, şelaleler, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip.


Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Oran Marina Ankara ödeme planı!

- Lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor.

- Peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

- Yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 

- 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Marina Ankara nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön