01 / 05 / 2024

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 




Orange City projesi Bursa Nilüfer'de inşa ediliyor. Orange İnşaat imzası ile yükselen projede satış süreci de devam ediyor.

Balat'ta yer alan Orange City projesi 7 blok olarak yükseliyor. 130 adet konutun yer aldığı projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon daireler bulunuyor.

Peki Balat Orange City projesinde yer alan konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Orange City projesinde hangi sosyal alanlar mevcut? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Balat Orange City ile ilgili detaylar...

Orange City Balat ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

Satışların devam ettiği Bursa Orange City projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede; Oyun parkı, kapalı otopark, peyzajlı ortak yeşil alanlar, akıllı ev sistemi, yüzme havuzu, spor salonu yer alıyor.

Bursa Nilüfer Orange City projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutar için vade imkanından faydalanabiliyor. Proje kapsamındaki dairelerin 2025 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Telefon: 444 90 70
Web: https://orangecitybalat.com.tr/
 

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Harmony City'de 60 ay vade fırsatı!

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!


Geri Dön