15 / 05 / 2024

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Kartla tarafından kuruldu. 



Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Selahattin Kartla tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)Her türlü plan,proje mühendislik ve müsavirlik,taahhüt,trafo merkezleri yapımı,trafo merkezleri isletme ve bakımı,O.G enerji nakil hataları,A.G. dagıtım sistemleri,aydınlatma tesisleri,fabrika ve endüstriyel tesisler,yangın ve güvenlik sistemleri,paratoner ve topralama sistemleri,enerji kalitesi uygulamaları,AG,OG kompanzasyon sistemleri,harmonik filtre tasarımı ve uygulamaları,telekomünikasyon,GSM baz istasyonları montajı ve devreye alma uygulamaları sistem tasarımı,enerji otomasyon sistemleri,otomatik sayaç okuma sistemleri AG ve OG senkronizasyon sistemleri,telemetri tele kontrol uygulamaları,enerji izleme ve güç analiz sistemleri,kojenerasyon santralleri otomasyonu, bina otomasyon sistemleri yapmak,Bilgi islem,bilisim,elektronik, elektrik,mekanik alanlarında her türlü otomasyon sistemlerinianahtar teslimi kurmak,plan proje ve yazılım hizmeti saglamak,kurulu sistemleri modernize etmek, bakım ve onarımı yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön