06 / 07 / 2024

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Kartla tarafından kuruldu. 

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Karhan Kibaroğlu ve Veysel Durlu ortaklığında kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Cengiz ve Kadir Cengiz ortaklığında kuruldu.

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ümraniye’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Denizeri tarafından açıldı.

Gayrimenkulde değer hilesi otomasyon sistemiyle engellendi!

Türk vatandaşlığı alabilmenin koşullarından olan, 250 bin dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmak istemeyen yabancılar ile bazı değerleme uzmanlarının fazla değer gösterme hilesi, hayata geçirilen otomatik eksper atama yöntemi ile engellendi.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt bayileri ve dağıtıcı lisansı sahipleri 1 Ocak tarihi itibarıyla sadece Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yetkilendirilen otomasyon şirketleri ile çalışabilecek.

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Selahattin Kartla tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)Her türlü plan,proje mühendislik ve müsavirlik,taahhüt,trafo merkezleri yapımı,trafo merkezleri isletme ve bakımı,O.G enerji nakil hataları,A.G. dagıtım sistemleri,aydınlatma tesisleri,fabrika ve endüstriyel tesisler,yangın ve güvenlik sistemleri,paratoner ve topralama sistemleri,enerji kalitesi uygulamaları,AG,OG kompanzasyon sistemleri,harmonik filtre tasarımı ve uygulamaları,telekomünikasyon,GSM baz istasyonları montajı ve devreye alma uygulamaları sistem tasarımı,enerji otomasyon sistemleri,otomatik sayaç okuma sistemleri AG ve OG senkronizasyon sistemleri,telemetri tele kontrol uygulamaları,enerji izleme ve güç analiz sistemleri,kojenerasyon santralleri otomasyonu, bina otomasyon sistemleri yapmak,Bilgi islem,bilisim,elektronik, elektrik,mekanik alanlarında her türlü otomasyon sistemlerinianahtar teslimi kurmak,plan proje ve yazılım hizmeti saglamak,kurulu sistemleri modernize etmek, bakım ve onarımı yapmak. ve...