01 / 05 / 2024

Ordu Gülyalı Turizm MYO'nun temeli atıldı!

Ordu Gülyalı Turizm MYO'nun temeli atıldı!

Gülyalı ilçesine yapılacak olan Turizm Meslek Yüksek Okulunun temeli atıldı. Temel atma törenin de konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, meslek yüksek okulunun ilerleyen yıllarda turizm fakültesine dönüştürüleceğini açıkladı.



TURİZM FAKÜLTESİNE DÖNÜŞECEK 

Temel atma ve açılış programlarına katılmak üzere cuma günü Ordu'ya gelen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programının ikinci gününde dün Gülyalı'da hayırsever işadamı Velittin Küçük tarafından yaptırılan Ordu Üniversitesi Velittin Küçük Turizm Otelcilik Yüksekokulu'nun temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Kurtulmuş, "Temelini attığımız bu yüksekokulumuz, ileride fakülteye dönüştürülerek turizm sektörüne katkı sunacak öğrenciler yetiştirecek ve eğitim hayatına katkı sunacaktır" dedi. 


İMKANI OLAN OKUL YAPSIN 

Vali İrfan Balkanlıoğlu ise yaptığı konuşmada, "Açılacak olan bu okul, iş imkânı bulan ve istihdama katkısı sunan bir eğitim yuvası olacak. Değerli işadamımızı kutluyorum. Gülyalı'ya bir okul yapmakla hem hayır, hem de iş bulma imkanı, iş garantisi olan, istihdama katkı sağlayacak bir eseri memleketine kazandırmış olacak" diyerek, imkanı olan herkesin böyle hayırlar yapmaya devam etmesi temennisinde bulundu ve "İnsanların arkasında böyle eserler bırakmasında sayısız faydalar var" şeklinde konuştu.


Ordu Olay 



Geri Dön