15 / 05 / 2024

Ordu Cülyalı Turizm MYOnun temeli atıldı

Ordu Cülyalı Turizm MYOnun temeli atıldı

Gülyalı ilçesine yapılacak olan Turizm Meslek Yüksek Okulunun temeli atıldı. Temel atma törenin de konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, meslek yüksek okulunun ilerleyen yıllarda turizm fakültesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gri C Yapı Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Kayar tarafından kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umer Hayat Khan tarafından kuruldu.

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ordu Cülyalı Turizm MYOnun temeli atıldı Haberi

Ordu Cülyalı Turizm MYOnun temeli atıldı

TURİZM FAKÜLTESİNE DÖNÜŞECEK 

Temel atma ve açılış programlarına katılmak üzere cuma günü Ordu'ya gelen Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programının ikinci gününde dün Gülyalı'da hayırsever işadamı Velittin Küçük tarafından yaptırılan Ordu Üniversitesi Velittin Küçük Turizm Otelcilik Yüksekokulu'nun temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Kurtulmuş, "Temelini attığımız bu yüksekokulumuz, ileride fakülteye dönüştürülerek turizm sektörüne katkı sunacak öğrenciler yetiştirecek ve eğitim hayatına katkı sunacaktır" dedi. 


İMKANI OLAN OKUL YAPSIN 

Vali İrfan Balkanlıoğlu ise yaptığı konuşmada, "Açılacak olan bu okul, iş imkânı bulan ve istihdama katkısı sunan bir eğitim yuvası olacak. Değerli işadamımızı kutluyorum. Gülyalı'ya bir okul yapmakla hem hayır, hem de iş bulma imkanı, iş garantisi olan, istihdama katkı sağlayacak bir eseri memleketine kazandırmış olacak" diyerek, imkanı olan herkesin böyle hayırlar yapmaya...