28 / 04 / 2024

Ordu Ünye'nin altyapısı yenileniyor!

Ordu Ünye'nin altyapısı yenileniyor!

Ünye ilçesindeki alt yapı çalışmaları, Saray Caddesi’nde yağmur suyu kanal inşaatıyla devam ediyor. Yaşanan sağanak yağışlarla birlikte geçmişten gelen sorunların gün yüzüne çıktığı Ünye’de, OSKİ alt yapı konusunda ciddi müdahalelerde bulunuyor...




Ünye ilçesindeki alt yapı çalışmaları, Saray Caddesi’nde yağmur suyu kanal inşaatıyla devam ediyor. Yaşanan sağanak yağışlarla birlikte geçmişten gelen sorunların gün yüzüne çıktığı Ünye’de, OSKİ alt yapı konusunda ciddi müdahalelerde bulunuyor. Zaman zaman cadde ve sokaklarda yürümekte zorlanan vatandaşlar,  yol seviyesi altında kalan ev ve iş yerlerinin bodrum katlarında da su baskınları ile karşı karşıya kalıyordu.


SARAY CADDESİ’NDEKİ SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR


Hazırlanan projelerle birlikte; 312 metre de 500’lük, 135 metre de 600’lük yağmur suyu yapılmasını planlayan OSKİ, sürdürülen çalışmalar sonucunda 170 metre de 500’lük yağmur suyu hattı yaparak Ünye Saray Caddesi Yağmur Suyu Projesi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Büyük bir sorun olan alt yapı, caddede yürütülen çalışmalarla hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.


AMACIMIZ SORUNSUZ BİR ALT YAPI


Ekiplerin gece gündüz çalışarak hizmette mesai kavramının olmadığını gösterdiklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “Döşenen metrelerce alt yapı kanalları, yeni açılan kilometrelerce içme suyu hatları Ordumuzun geleceğine yapılan yatırımdır. Hizmet sahamız ve konularımız her geçen gün artarak çoğalmakta. Amacımız; sorunsuz bir alt yapı hattı ve kesintisiz, sağlıklı içme suyu hizmetini Ordulu hemşerilerimize verebilmektir” dedi. 



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön