29 / 04 / 2024

Orduevlerindeki 264 oda sağlık çalışanlarına tahsis edildi! 

Orduevlerindeki 264 oda sağlık çalışanlarına tahsis edildi! 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler koronavirüsle mücadelenin kahramanları haline gelen sağlık çalışanlarına hizmet verecek...



Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelenin kahramanları haline gelen sağlık çalışanlarına hizmet sağlamaya başladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde uygulanıyor.

Bakanlık tarafından alınan önlemler kapsamında birlik, karargah ve kurumlara ziyaretçi alınmayacağı, orduevleri ve misafirhanelere, görevli personel ile mücbir sebepler için konaklayanlar dışında kimsenin kabul edilmeyeceği duyurulmuştu.

Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarına hizmet verecek. 

Selimiye Astsubay Orduevi, deniz ve hava harp okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda özel olarak sağlık çalışanlarına tahsis edildi. 

Sağlık çalışanlarının uygulamadan faydalanmaya başladığı kaydedildi. 


Geri Dön