08 / 05 / 2024

Organik Sarayı Dreamcity'de satışlar başladı! Günde 17 liraya devre mülk!

Organik Sarayı Dreamcity'de satışlar başladı! Günde 17 liraya devre mülk!

Firma: MFÖ Kozmetik ve İnşaat

Proje: Organik Sarayı Dreamcity

MFÖ Kozmetik ve İnşaat bünyesinde bulunan Organik Sarayı, her geçen gün genişleyen ürün yelpazesine bir yenisini daha ekleyerek, Antalya Lara’da bulunan Organik Sarayı Dreamcity projesiyle tüketicilerin karşısına çıkıyor



Dünyanın sayılı turizm merkezlerinden Antalya Lara’da inşa edilmekte olan Dreamcity devre mülk projesi, 15 günlük devrelerden oluşmakta. 5 blok 160 daire, toplam 3 bin 840 adet devreden oluşan projede, dilediğiniz kadar dönem satın alabilir, kendiniz kullanabilir ya da kiralayabilirsiniz.


Turizm sezonunun neredeyse 9 ay sürdüğü tatil cenneti Antalya’da günde sadece 17 lirayla ömür boyu devre mülk sahibi olabilirsiniz. Son derece konforlu, dayalı döşeli, Lara plajlarına 600 mt mesafede bulunan Dreamcity hava alanına 3,5 km uzaklığında inşa edilmektedir.


Organik sarayı Dreamcity daireler 1+1 ve 63 metrekareden oluşmakta. Projede sosyal alanlar olarak açık yüzme havuzu,  ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları, restorant, cafe, market, bay-bayan kuaför salonları, kuru temizleme, 24 saat sağlık hizmetleri, 24 saat güvenlik bulunuyor.


Bina girişleri granit, kat merpenleri mermer, cepheler ahşap görünümlü alüminyum kompozit panel, çatılar özel izolasyon, ses ve ısı yalıtımı, depreme dayanıklı özel imalat, dış kapılar çelik kapı, dış doğrama ahşap görünümlü PVC, iç kapılar PVC kaplama, Yer kaplamaları lamine parke, ıslak zeminler granit seramik, banyo duvarları lüks seramik, yangın ihbar ve söndürme sistemleri, güneş ısıtma sistemi, çevre aydınlatma sistemi bulunuyor.


Tüm dairelerde hidro masajlı küvet, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi duvarlar 1.sınıf kağıt kaplama, ankastre mutfak, salon ve yatak odasında klima, yatak olabilen özel yapım koltuk takımı, plazma TV, internet ve telefon hizmetleri bulunuyor. 


MFÖ Kozmetik ve İnşaat Yönetim Kururlu Başkanı Muharrem Acartürk:”Organik Sarayı olarak, yeni bir iş kolu ve büyük bir yatırıma imza atmış bulunmaktayız. Günde sadece 17 liraya, halkımız kendi tapulu dairelerinde 15 gün süreyle 5 yıldızlı otel hizmeti alarak, kendi devre mülklerinde tatil yapma ve sağlıklı yaşama imkanı sunuyoruz. Daireler dayalı, döşeli olarak sahiplerine teslim edilecektir. Projenin içerisinde yer alan sosyal tesislerimiz, hizmetlerimiz, özel turlar ve yayla keyfi ile halkımızın hem dinlenip hem de eğlenebilmesi için birbirinden farklı alternatifler sunuyoruz. Antalya’nın ilk devre mülk olması sebebiyle şuan indirimli fiyatlar ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. 3 ay sonra yüzde 20 zam ile bu projeye sahip olabilirler” dedi. 


http://www.organiksarayidreamcity.com

444 1 948


projeye sor



Geri Dön