19 / 05 / 2024

MFÖ Kozmetik ve İnşaat

MFÖ Kozmetik ve İnşaat

MFÖ Kozmetik ve İnşaat bünyesinde bulunan Organik Sarayı, her geçen gün genişleyen ürün yelpazesine bir yenisini daha ekleyerek, Antalya Lara’da bulunan Organik Sarayı Dreamcity projesiyle tüketicilerin karşısına çıkıyor

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Global İnşaat Plastik Otomotiv Ve Kozmetik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Poyraz tarafından kuruldu.

Kozmetiğe milyonlar harcıyoruz! 2022 yılı ithalatı 409,4 milyon dolara yükseldi!

Pandemide dibe vuran Türkiye’nin kozmetik ithalatı, her geçen yıl katlanarak artıyor. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde ithalat şampiyonu ise parfüm oldu.

Garanti BBWA büyük haberi duyurdu! Hesapları kontrol edin, para yatacak!

Türkiye’nin en büyük müşteri potansiyeline sahip bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Kozmetik ve cilt bakım ürünleri alanında yapılan kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 125 TL yatırılacak!

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Arçelik MF 30 QBA mini fırın buharlı pişirme özelliği ve 10 adet otomatik pişirme fonksiyonuyla çeşitli yemeklerin pişmesini sağlar. 

MFÖ Kozmetik ve İnşaat Haberi

MFÖ Kozmetik ve İnşaat

Dünyanın sayılı turizm merkezlerinden Antalya Lara’da inşa edilmekte olan Dreamcity devre mülk projesi, 15 günlük devrelerden oluşmakta. 5 blok 160 daire, toplam 3 bin 840 adet devreden oluşan projede, dilediğiniz kadar dönem satın alabilir, kendiniz kullanabilir ya da kiralayabilirsiniz.


Turizm sezonunun neredeyse 9 ay sürdüğü tatil cenneti Antalya’da günde sadece 17 lirayla ömür boyu devre mülk sahibi olabilirsiniz. Son derece konforlu, dayalı döşeli, Lara plajlarına 600 mt mesafede bulunan Dreamcity hava alanına 3,5 km uzaklığında inşa edilmektedir.


Organik sarayı Dreamcity daireler 1+1 ve 63 metrekareden oluşmakta. Projede sosyal alanlar olarak açık yüzme havuzu,  ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spa, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları, restorant, cafe, market, bay-bayan kuaför salonları, kuru temizleme, 24 saat sağlık hizmetleri, 24 saat güvenlik...