27 / 04 / 2024

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Arçelik MF 30 QBA mini fırın buharlı pişirme özelliği ve 10 adet otomatik pişirme fonksiyonuyla çeşitli yemeklerin pişmesini sağlar. 



Arçelik mini fırın gelişmiş teknolojisiyle ve yeni nesil Quartz Isıtıcılar sayesinde daha kısa sürede yemekleri kurutmadan içindeki suyu korur ve üzeri çıtır et yemekleri pişmesini sağlar. Arçelik MF 30 QBA mini fırında görülen buhar destekli pişirme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Buharlı destekli pişirme özelliği sadece tek tuşa basarak buharın tüm fırının içine yayılmasını sağlayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde mini fırına koyduğunuz hamur işleri kabarmış keilde fırından çıkar dışı çıtır içi yumuşacık olur. Mini fırında bulunan Quartz Isıtıcılar sayesinde sıcaklık 270 dereceye kadar çıkabiliyor. Böylece pizza, pide, lahmacun gibi yiyeceklerin 7-8 dakikada pişmesine yardımcı oluyor.

Son teknoloji ile donatılmış mini fırındaki Quartz ısıtıcılar sebze ve et yemeklerinin eşit ısda pişmesini sağlar. Mini fırının sahip olduğu 10 farklı pişirme fonksiyonu dışı çıtır içi yumuşak yemekleri hem çabuk pişirir hemde sulu kalmasını sağlar. 10 adet otomatik pişirme fonksiyonu ile istediğiniz yemeği pişirmek için ideal pişirme ayarını seçebilirsiniz.

30 litre hacimli kompakt tasarımı ile fazla yer kaplamayan mini fırının içi oldukça geniştir ve ergonomik kullanım ortaya koyar. Her çeşit yemeği homojen şekilde pişiren fırının aynı anda temizliği kolaydır. Buhar destekli mini fırın hamur işlerini ve evde ekmek yapmayı seven kullanıcılar tarafından beğeni toplar. Buhar destekli fırın kekler, poğaçalar, pastalar, kurabiyelerin daha kabarık şekilde pişmesini sağlar. 

Peki Quartz ısıtıcı sahip olduğu teknoloji ile yemekleri nasıl pişiriyor? 


Geri Dön