28 / 04 / 2024

Beko FE 410 A Sınıfı 66 lt Multifonksiyonel Ocaklı Fırın 8 bin 619 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko FE 410 A Sınıfı 66 lt Multifonksiyonel Ocaklı Fırın 8 bin 619 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Multifonksiyonel Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığından dolayı daha fazla verim almanızı sağlıyor. Ocaklı fırın çeşitli fonksiyonları ile kullanım kolaylığı sunuyor. 



Beko Multifonksiyonel Ocaklı Fırın sahip olduğu çeşitli fonksiyonları ile ihtiyaca göre cevap veriyor. Ocaklı fırın tasarımı sayesinde aynı anda hem ocakta hemde fırında yemek pişirilebiliyor. 

Beko FE 410 A Sınıfı 66 lt Multifonksiyonel Ocaklı Fırın 8 bin 619 TL! Teknik özellikleri neler? 

Yoğurt Yapma Özelliği

Multifonksiyonel Ocaklı Fırın ile kendi yoğurdunuzu kendiniz yapabilirsiniz. Yoğurt yapma özelliği ile fırınınız gereken sıcaklığa ayarlanır ve yoğurt için mayalanma süresini kısaltır. Böylece gözle görülen bir sonuç elde edilir. 

Börek Pişirme Özelliği

Börek pişirme özelliği bulunan ocaklı fırında her seferinde ne tür börek yaparsanız yapın böreklerin üstü çıtır çıtır, altı tam kıvamında pişerek servis etmenizi kolaylaşırır. Size sadece içi yumuşacık, dışı çıtır çıtır lezzetli böreği servis yapmak kalır. 

Verimli Ocak Gözleri

%25'e kadar daha verimli çalışan ocak gözleri ile yemeklerinizi %35'e kadar daha hızlı pişirebilirsiniz. Yüksek verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirdiğiniz zaman kısalır ve enerjiden tasarruf etmiş olursunuz. 

3D Pişirme Teknolojisi

Beko fırınlarda en son teknolojiler bulunuyor. Yeni nesil 3D Pişirme teknolojisi fırındaki alt, üst ve turbo ısıtıcıları aynı anda çalıştırarak ısıyı eşit bir şekilde fırın içine dağılmasına olanak sunar.  Bu sayede yemeklerin tüm yüzeylerine ısı dengeli bir şekilde dağılır ve ideal pişme gerçekleşir. 

Peki Beko ocaklı fırında yer alan buharlı temizleme fonksiyonu ne işe yarıyor? Cihazın sahip olduğu pişirme fonksiyonları ve teknolojiler neler? 


Geri Dön