30 / 04 / 2024

Beko BSUF 5000 MEB Mini Fırın 3 bin 319 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko BSUF 5000 MEB Mini Fırın 3 bin 319 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko mini fırın 50 litre geniş iç hacmi  ve 6 farklı fonksiyonu ile ısıtma, pişirme ve çözdürme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?



Beko BSUF 5000 mini fırın 50 litre geniş iç hacmi ile her mutfak tezgahında kolaylıkla kendine yer buluyor. Sahip olduğu teknoloji ve 6 farklı fonksiyonu ile çeşit çeşit yemeği kısa sürede pişirerek tüketime hazır hale getiriyor. 

Beko BSUF 5000 MEB Mini Fırın 3 bin 319 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko mini fırının iç hacim genişliğinin yanı sıra ürünün derinliği 56 cm, genişliği 61 cm, yüksekliği ise 35 cm olarak karşımıza çıkıyor. 18 kg ağırlığı olan ürün istenilen yere kolaylıkla taşınabiliyor. Aynı zamanda ergonomik tasarımı sayesinde yemeğin her yeri eşit şekilde pişiyor. 

Mini fırın çalşımaya başladığında oluşan isi fırın içinde homojen olarak dağılım gösteriyor. Bu özellik yemeklerin daha lezzetli pişmesini sağlıyor. Beko mini fırında yiyeceklerin pişmesini takip etmek için iç aydınlatma özelliği bulunuyor. Ön taraf ise çift cam tasarımıyla sıcaklığın dışarı çıkmasını önler. Böylece istenmeyen kazaların önüne geçilir. 

Kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatan midi fırın 6 farklı fonksiyonu ile pişirme, ısıtma ve çözdürme işlemini yerine getirir. Bu çoklu fonksiyon sayesinde pişirme süresini kolaylıkla kontrol edebilir gereken müdahalede bulunabilirsiniz. Mini fırında yer alan elektro turbo özellik alt ve üst ısıtıcıların verdiği sıcaklığı fırın içerisine eşit şekilde dağıtmasıdır. Bu özellik sayesinde ymeklerin altı ve üstü eşit pişer.

Peki Beko mini fırın sahip olduğu diğer özellikler neler? 


Geri Dön