29 / 04 / 2024

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap hakkında bilgi verdi!

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap hakkında bilgi verdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap (Pazarkapı bölgesi) Kentsel Dönüşüm Projesi 'nde yaşanan gelişmeleri Ramazan etkinliklerinde kamuoyuna duyurdu.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Yenimahalle İpekyolu Fuar Alanı'nda büyük bir coşku ve katılımla devam ediyor. Dün akşam iftarın ardından etkinliklere katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk olarak Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu'nun, 'ahilik' konulu tiyatro oyununu takip etti.


TRABZON'A LAYIK OLMAYA GAYRET EDİYORUZ


Burada Kırşehir'deki Ahi Evren Dede Cami'inde bulunan ahilik sancağının bir benzeri, Trabzon'da gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü kendisine hediye edilen Başkan Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi 4. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde önemli gelişmeler yaşandığını kaydetti. "Yapabildiğimiz her şey aslında sizlerin eseridir" diyen Gümrükçüoğlu, "İnşallah bugün (dün) Zağnos kentsel dönüşümünün en son etabı olan Pazarakapı bölgesinde gerçekleştirilecek, kentsel dönüşüm çalışmaları için genel sekreterimiz ve genel sekreter yardımcımız  TOKİ  başkanımızla görüşüp, oranın ederlerinin ödenme işini tamamlayarak şehre döndüler. İnşallah Ahi Evren dedemize, bütün Trabzon'a, evlatlarımıza layık olmaya gayret edeceğiz. Her şey sizin eseriniz bizim eserimiz değil" ifadelerini kullandı. Başkan Gümrükçüoğlu, tiyatro gösterisinin ardından fuar alanını gezerek vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön