03 / 05 / 2024

Orion AVM 3 çifti Roma'ya gönderiyor!

Orion AVM 3 çifti Roma'ya gönderiyor!

Orion AVM'nin devam eden Roma tatili kampanyasına başvurular beklenenin üzerinde gerçekleşti



Yönetim kademesinden mağazalarına kadar müşterisini çok iyi tanıyan ve neye ihtiyacı olduğunu bilen, uzman bir ekiple hizmet veren Orion, ziyaretçisini, Çorlu'nun en çok tercih edilen adresi olmanın haklı gururuyla ağırlıyor

Büyüyen merkez: Orion AVM
Türkiye'de perakende sektörüne ait pek çok mimari projeye imza atmış olan Mono Mimarlık A.Ş.'nin bir iştiraki olan Orion'un kuruluş hikayesi, Mono Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hulusi Zeren'in Çorlu'daki potansiyeli fark ederek, böyle bir yatırımın bölgeye çok şey kazandıracağı inancıyla ve bu büyük proje için altyapı çalışmalarıyla başlamış. Geçtiğimiz ekim ayında 10. yaşım kutlayan Orion AVM yatırımcılar açısından da cazip bir noktada bulunuyor. Trakya'ya açılan bir kapı olarak görülen Orion, yüzde 100 doluluk oranıyla pek çok markanın mağaza açmak için sırada beklediği bir alışveriş merkezi. Bu yüzden Orion AVM için bir büyüme projesi söz konusu. Alan bazında yüzde 70 büyümesi planlanan Orion, bu proje gerçekleştiği zaman pek çok gözde markayı daha Trakya'ya kazandıracak. Orion ayrıca Trakya'nın ilk alışveriş merkezi.

Her şeyi bulabileceğiniz 85 mağaza var
Orion'da hemen her şeyi bulabileceğiniz 85 adet mağaza var. Önde gelen markalarının yer aldığı merkez YKM, Derimod, Fabrika, Kiğılı, Kervan, Mavi, Teknosa, D&R, Nike, Migros gibi lider markalara ev sahipliği yapıyor. Alışverişin dışında, eğlence, kişisel bakım ve hizmet sektöründen de önemli markalar Orion bünyesinde yer alıyor. Orion'un geleneksel hale gelen araç kampanyası, Sevgililer Günü, Anneler Günü, yılbaşı gibi özel günlerde düzenlediği tatil ve hediye kampanyaları, başta Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Bursa gibi şehirlerden de ilgi görüyor. Son olarak Orion AVM'nin devam eden Roma tatili kampanyasına başvurular beklenenin üzerinde gerçekleşti. 31 Mayıs'a kadar sürecek olan kampanya sonunda, 3 çift Roma tatili, 10 kişi de LCD televizyon kazanacak.
Posta


Geri Dön