10 / 05 / 2024

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...



4 OTEL, 2024’ÜN YAZ SEZONUNA YETİŞECEK

Turizm alanında ciddi yatırımlar yaptıklarına ve bunu sürdüreceklerine vurgu yapan Ercan Torunoğlulları, konuyla ilgili "Orka Otelleri olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Hali hazırda bulunan turizm işletmelerimizin sayısını artırarak, ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projeleri devam eden 4 oteli 2024'ün yaz sezonunda grup bünyesine katacağız" açıklamasında bulundu. 

Ercan Torunoğulları, açıklamasında Marmaris, Fethiye ve İstanbul’da açılacak olan otellerin bazılarının inşaatına başlandığını aktardı. 

Orka Otelleri nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro luk yatırımla!

Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'da hayata geçirilecek otel için yaklaşık 130 milyon Euro’luk yatırım yapacaklarına dikkat çeken Ercan Torunoğulları, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yatırımları sürdürdüklerinin altını çizdi. 

Torunoğulları, özellikle gayrimenkul ve turizm alanındaki yatırımlarını ciddi şekilde artıracaklarını belirtti ve Sarıkamış’ta da 100 odalı bir kayak oteli için çalışmalara başladıklarına dikkat çekti. 

İstihdama önem verdiklerine de vurgu yaoan Torunoğlulları yeni projelerle birlikte bünyelerindeki çalışan sayısının da artacağını aktardı ve "Bu yatırımlarla birlikte istihdama da önemli bir destek sağlayacağız. Yatırımlar sonucu yaklaşık olarak bin 200 kişiye daha istihdam sağlanacak" açıklamasında bulundu. 

Ercan Torunoğulları, açıklamasında bu yıl İngiltere pazarında yüzde 13 ila 15’lik bir artış beklediklerinin altını çizdi ve "Bu artış Avrupa pazarında ise yüzde 60 seviyelerini görecek. Turizmde Türkiye en çok tercih edilen ülkelerden biri oldu" ifadelerini kullandı. 

2023 sigorta primleri! 2023 SGK primi ne kadar ödenecek? 4A isteğe bağlı sigorta primi ne kadar 2023?

TOKİ kura takvimi 20-28 Ocak 2023 peş peşe güncellendi! 2+1 3+1 il il TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?

İngiltere'de mortgage şartları Türkiye'den daha avantajlı! 25 yıla varan vade fırsatı! 

TOKİ  Ankara  projesi için yeni tarih belli oldu! 212 yeni konutu sakın kaçırmayın!


Geri Dön