27 / 04 / 2024

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan İBT Grup İnşaat'a ihale yasağı getirildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan İBT Grup İnşaat'a ihale yasağı getirildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, bazı firma ve kişilere çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi



Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, bazı firma ve kişilere çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı,  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı İBT Grup İnşaat Müh. Tic. Ltd. Şti’ne 1 yıl süre ile, Konya Ticaret Odasına kayıtlı Ergun İnşaat ve Ticaret AŞ’ye 1 yıl süre ile ihale yasağı getirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Caprinae Travel Ram Spor Taş. Tur. Sey. Acn. Ltd. Şti’ni 1 yıl süre ile ihalelere katılmaktan men etti.

Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü/Kütahya, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Av Organizasyonları - Mustafa Uğur Barutcu’ya 1 yıl süre ile ihale yasağı getirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı SS. Domaniç Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini 1 yıl süre ile ihalelere katılmaktan men etti.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odasına kayıtlı Kaya İnşaat Danışmanlık ve Yatırım Limited Şirketine 1 yıl süre ile, İzmir’de ikamet eden Maksut Kahyalar’a 6 ay süre ile ihale yasağı getirdi.

Sağlık Bakanlığı (Strateji Geliştirme Başkanlığı), Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Numan Çavdar - Atmaca Medikal Gıda İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret’e 6 ay süre ile, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Çağ Medikal Tıbbi Malzemeler İnşaat İthalat İhracat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 1 yıl süre ile, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Nur - Hak İnşaat Taahhüt Turizm Pazarlama Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketine 1 yıl süre ile, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Bizim Ecza ve Tıbbi Malzeme Deposu Kozmetik Medikal İnşaat Taahhüt Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 6 ay süre ile, Konya Ticaret Odasına kayıtlı Süleyman Sızma - Astem Endüstriyel Temizlik Malzemelerine 6 ay süre ile, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Gözde Ecza ve Itriyat Deposu Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 1 yıl süre ile, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Ünsal Tıbbi ve Laboratuar Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 1 yıl süre ile, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Abide Medikal Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 1 yıl süre ile, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı Covidien Sağlık Anonim Şirketine 6 ay süre ile, Ödemiş Ticaret Odasına kayıtlı Tireli Et Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 6 ay süre ile ihale yasağı getirdi.

AA


Geri Dön