28 / 04 / 2024

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Tünta İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Tünta İnşaat'a ihale yasağı!

İçişleri Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi



İçişleri Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Çağ Özel Güvenlik ve Eğitim Limited Şirketini 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, S.S. Uzyenger Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Cemile Kısa ve Tünta Gıda İnş. Nak. Taah. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 1’er yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Halil Özer, Sabri Terkenli, Sinan Tekin, Cemil Kutlu, Zekeriya Demircan, Recep Erim, Şakir Uyanık, Bekir Yılmaz, Uğur Koç, Aydın Özsaraç ve Osman Yulafçı’nın 1’er yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Ermes Temizlik Hizmetleri, İnsan Kaynakları, Lojistik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Veysel Söylemez’e 2 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü, Kuzey Grup Hastane Malz. Teks. İth. İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini 18 ay süreyle ihalelere katılmaktan men etti.
 

AA


Geri Dön