Sektörel

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar... Yeni Evim Projesi’nde toplam 25 milyar TL'lik finansman sağlanırken, kredi üst limiti sınırı 5 milyon TL olarak belirlendi

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. Yeni Evim Projesi’nde toplam 25 milyar TL'lik finansman sağlanırken, kredi üst limiti sınırı 5 milyon TL olarak belirlendi. 

Tüketicilere kredi miktarı, ödeme şekli ve vadeye göre faiz seçeneği sunulurken, kredi faiz oranları yüzde 0,69 ila yüzde 0,99 arasında değişiklik gösterecek. İlk 3 sene ödeme kolaylığı sunulması planlanıyor. Ayrınca kampanya ile alınacak konutun satışına 5 sene izin verilmiyor. Kampanyadan konutu olmayanlar faydalanabilecekken, kredi yeni konutlar için kullanılabilecek. Konut kampanyası için İstanbul birinci bölge, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2. bölge, diğer tüm iller 3. bölge şeklinde açıklandı.

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Yeni Evim Kampanyası 15 soruda tüm detaylarıyla! Ev sahibi olmak isteyen orta gelirliler hemen bakın!

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...