19 / 05 / 2024

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geniş ve özgün bir paket açıklayacaklarını belirterek, fırsatçıları da uyardı; “Fiyat artışı yapmak isteyen incinir!”



‘KISA GÜNÜN KÂRI DİYEN İNCİNİR”

Konutlara fiyat artışı ihtimaline karşı tedbir aldıklarının altını çizen Nebati, ''Kısa günün kârı diyerek fiyat artışı yapmak isteyen olursa incinir. Tedbirimizi aldık'  dedi.

Yarın açıklanacak orta gelirliye konut kampanyasıyla ilgili bazı bilgiler veren Bakan Nebati,  kredi faizinin yüzde 1'in altında kalacağını bildirdi.  Geniş ve özgün bir paket açıklayacaklarını anlatan Nureddin Nebati,  konut alanında sahadaki çalışanları aracılığıyla araştırma yaptıklarını vurguladı. Bakan Nebati,  ''Kısa günün kârı diyerek fiyat artışı yapmak isteyen olursa incinir. Tedbirimizi aldık'' şeklinde konuştu.

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Orta Gelirliye Konut Kampanyası ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Kampanyadan kimler faydalanabilecek, koşulları ne olacak? Kredi faizi ne kadar olacak? İşte detaylar…

SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Bakan Nebati, orta gelirlilere yönelik konut kampanyası hakkında tüm detayları yarın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la beraber Ankara'da gerçekleştirecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada da,  Bakan Nebati ve Bakan Kurum’un bir süredir üzerinde çalışılan ve son haline getirilen "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" hakkındaki detayları, çarşamba günü saat 10.00’da, Ankara’da düzenlenecek ortak basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacakları bildirildi.

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?

Yılın en sevilen buzdolabı Samsung RB50RS334SA Inox No Frost  fiyatı ne kadar? 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Blue Diamond’da pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim fırsatı! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yurt dışına belli miktarda para transferine ibraz şartı! Limiti ne kadar olacak?


Geri Dön