05 / 05 / 2024

Oruçoğlu'ndan Thermal Resort devre tatil projesi!

Oruçoğlu'ndan Thermal Resort devre tatil projesi!

Proje kapsamında 10 yü boyunca "5 yıldızlı devre tatil" satın almıyor ve her yıl bir hafta, iki kişilik tam pansiyon konaklama olanağı sunuluyor



Oruçoğlu Thermal Resort, sınırlı sayıda odasında "5 yıldızlı devre tatil" projesiyle müşterilerine farklı bir olanak sunuyor. Proje kapsamında 10 yü boyunca "5 yıldızlı devre tatil" satın almıyor ve her yıl bir hafta, iki kişilik tam pansiyon konaklama olanağı sunuluyor.

Türkiye'nin ilk beş yüdızlı termal oteli olan, Afyonkarahisar şehir merkezine 14 kilometre mesafede bulunan Oruçoğlu Thermal Resort, 306 odası ve 750 yatak kapasitesiyle 1993'ten beri hizmet veriyor.

Oruçoğlu Thermal Resort'un açık-kapalı termal yüzme havuzlan, saunalı ve jakuzili özel aile banyolan ve Türk hamamlarında yorgunluk atabilir; spa bölümünde sunulan özel cilt bakımlan ve masajlardan yararlanabilirsiniz. Almanya'da test edilip onaylanmış AB standartlanndaki termal suyla romatizma ağrılan, kemik hastalıklan, selülit, kınşıklık, küo kontrolü sorunlarınızda önemli gelişmeler görebilirsiniz.

10 yıllık, aynı odada 2 kişi, tam pansiyon devre tatil fiyatları, 3 dönem için belirleniyor. Birinci dönem olan Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat aylarında tatil fiyatı 13.500 TL, ikinci dönem olan Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında 12.500 TL, üçüncü dönem olan Mart, Nisan, Mayıs ve Hazüan aylarında ise 11.500 TL oluyor.
Hürriyet Emlak

 


Geri Dön