30 / 04 / 2024

OSB'lerin faturaları 23 Ekim'e ertelendi!

OSB'lerin faturaları 23 Ekim'e ertelendi!

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, BOTAŞ'la yapılan anlaşma gereği Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyetlerinden 11 Ekim'de tahsil edecekleri fatura tutarlarının 23 Ekim'e ertelendiğini açıkladı...



AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, BOTAŞ'la yapılan anlaşma gereği Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyetlerinden 11 Ekim'de tahsil edecekleri fatura tutarlarının 23 Ekim'e ertelendiğini açıkladı. 

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Orta ve Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı, Samsun Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Samsun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve birçok ilin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yöneticileri katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan OSBÜK Başkanı Cahit Nakıboğlu, OSBÜK'Ün 4562 sayılı OSB Kanunu ve OSB Uygulama Yönetmeliği hükümleri gereğince sanayi bölgeleri arasında yardımlaşmayı ve ortak sorunları çözüme kavuşturmalarını sağlamak amacıyla 1 Kasım 2002'de kurulduğunu belirterek, "Üst kuruluşumuz, kurulduğu günden bugüne kadar ekonomi ve iş dünyasında önemli bir boşluğu doldurmuş, OSBler açısından pek çok sorunun çözüme kavuşturulmasında önemli görevleri üslenerek çok ciddi başarılara imza atmıştır. Ülkemizin dört bir köşesindeki OSB'lerimizin gözü, kulağı ve sesi olan OSBÜK, tüm faaliyetlerini tüzel kişilik kazanmış 279 OSB için yapmaktadır." dedi. 


Milat


Geri Dön