21 / 05 / 2024

osblerin faturaları ertelendi

osblerin faturaları ertelendi

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, BOTAŞ'la yapılan anlaşma gereği Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyetlerinden 11 Ekim'de tahsil edecekleri fatura tutarlarının 23 Ekim'e ertelendiğini açıkladı...

Deprem bölgesinde fatura tahsilatları 90 gün ertelendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Elazığ’a depremzedeleri ziyaret etti ve deprem bölgesinde yıkılan ve hasar gören binalardaki abonelerin Ocak ayı elektrik ve doğal gaz faturalarının 90 ertelendiğini açıkladı.

Gelir vergisi yasası yine ertelendi!

MECLİSE 2013 Haziran ayında sunulan gelir vergisi tasarısı yine ertelendi. TBMM'nin açıldığı dönemde yıl başına kadar çıkarılması planlanan Gelir Vergisi Yasa Tasarısı yine ertelendi...

Doğalgazda fiyat pazarlığı ertelendi!

Alexander Medvedev'in Türkiye'nin 1 Ocak 2015'ten geçerli olacak şekilde talep ettiği doğalgaz fiyatlarında revizyon konusunu ele almak üzere bugün gerçekleştirmeyi planladığı ziyaret ileri bir tarihe ertelendi.

Dekar Asmalı Bahçeler basın toplantısı 14 Kasım'a ertelendi!

Dekar DK, ulaşılabilir bahçeli ev hayalini daha fazla kişi için gerçeğe dönüştürüyor. Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu’nun ev sahipliğinde 11 Kasım’da gerçekleştirileceği belirtilen toplantı 14 Kasım'a ertelendi.

Kocaeli'de su kesintisi ertelendi!

Kocaeli genelinde bugünden başlanarak dönüşümlü olarak yapılması planlanan su kesintisi, olumsuz hava koşulları nedeniyle haftaya ertelendi. Planlanan kesintinin önümüzdeki hafta 4-5-6 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

Emrullah Eruslu: Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımı!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Demeği Başkanı Emrullah Eruslu: Binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını dile getirdi

Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımından geçiyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerek ise elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını söyledi.

Faturaları düşürmenin yolu ısı yalıtımından geçiyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını söyledi.

Elektrik faturalarında kayıp-kaçak bedeli hukuka aykırı!

Davayı kazanan şirketin avukatı Onur Tatar, "Bu karar elektrik faturalarında tahsil edilen kayıp kaçak bedellerinin hem şahıslar hem şirketler yönünden hukuka aykırı olduğunu bir kez daha tescil etmiştir. Emsal gösterilir" dedi...

Elektrik faturalarındaki kayıp kaçak bedeli hukuka aykırı!

Silifke'de bir vatandaş tarafından Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, elektrik faturalarına yansıtılan, kayıp kaçak bedelinin hukuka aykırı olduğuna hükmetti. Heyet, başvurucudan tahsil edilen ücretlerin iadesine karar verdi.

Tarlabaşı 360 projesi lansmanı ileri bir tarihe ertelendi!

"Tarlabaşı 360 Projesi"nde yer alan ofis ve rezidanslar satışa sunuluyor. Feyzullah Yetgin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek lansman 24 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleştirilecekti ancak ileri bir tarihe ertelendi.

Çöllolar Kömür Sahası'ndaki göçüğün duruşması ertelendi!

Afşin-Elbistan B Termik Santrali'ne kömür temin eden sahada, 3 yıl önce 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan göçükle ilgili 23 kişinin yargılandığı duruşma, eksik evrakların giderilmesi talebi üzerine ertelendi.

Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 24 Aralık'a ertelendi!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm Çağ 1 Yapı davası 24 Aralık'a ertelendi.

osblerin faturaları ertelendi Haberi

osblerin faturaları ertelendi

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, BOTAŞ'la yapılan anlaşma gereği Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyetlerinden 11 Ekim'de tahsil edecekleri fatura tutarlarının 23 Ekim'e ertelendiğini açıkladı. 

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Orta ve Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı, Samsun Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Samsun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve birçok ilin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yöneticileri katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan OSBÜK Başkanı Cahit Nakıboğlu, OSBÜK'Ün 4562 sayılı OSB Kanunu ve OSB Uygulama Yönetmeliği hükümleri gereğince sanayi bölgeleri arasında yardımlaşmayı ve ortak sorunları çözüme kavuşturmalarını sağlamak amacıyla 1 Kasım 2002'de kurulduğunu belirterek, "Üst kuruluşumuz, kurulduğu günden bugüne kadar ekonomi...