03 / 05 / 2024

Osmangazi'de sokakları yenileme çalışmaları başladı!

Osmangazi'de sokakları yenileme çalışmaları başladı!

Yatırım ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Osmangazi Belediyesi, merkezden en uç noktaya kadar tüm mahallelerdeki eskiyen ve bozulan yolları asfaltlayarak yeniliyor.



AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte Ovaakça Mahallesi'ni gezerek asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Dündar. "Kış aylarında yaşanan yoğun yağışlar asfaltlarda ciddi hasara neden oldu. Havaların ısınmasıvla birlikte asfalt sezonunu açtık. 

İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürerek eskiyen ve bozulan yollarımızı asfaltlayıp yenileyeceğiz" dedi. Osmangazi 'nin değişik bölgelerinde 4 yama ekibi. 2 kaplama ekibi ve freze makinesi ile asfalt çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan Dündar. "Ovaakça Mahallemizde de imar planlarına uygun yapılaşmaların olduğu bölyapıyoruz. Aynı zamanda parke taşı döşeli olan ve zamanla eskiyen yollardaki parke taşlarını söküp yerine asfalt döküyoruz. Ovaakça Hahallcsi'ndc 5 bin ton asfaltlama ve 2 bin ton yama yaparak bölgedeki cadde ve sokakları yenilemiş olacağız" diye konuştu. 2015 yılı içerisinde yürütülecek asfalt çalışmaları 15 mil- ' «t t~ yoıı liralık bütçe ayırdıklarını kaydeden Başkan Dündar, "Planlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarımızı yürütüyoruz. 6 yılda 300 bin ton asfalt. 261 bin ton yama ile yollarımızı yeniledik. Sene sonuna kadar 65 bin ton asfalt. 30 bin ton yama yapmayı planlıyoruz" dedi. 



ŞANTİYEYE DÖNDÜ 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'de, "Mustafa Dündar başkanlığında Osmangazi'de çok güzel işler yapılıyor. İlçe adeta şantiye alanına döndurumda. Nereergiin yeni projenin temeli atılırken, yapımı -tamamlanan yatırımları da vatanhizmetine sunuyoruz. Bozulan yollanıl yenilenmesi adına yürütülen asfalt çalışmaları da son sürat devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'ı ve ekibini yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. 



Bursa Hayat


Geri Dön