29 / 04 / 2024

Osmaniyeli işadamları Moskova Mobilya Fuarı'na katılıyor!

Osmaniyeli işadamları Moskova Mobilya Fuarı'na katılıyor!

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri Moskova'da 17 - 20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 25.Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı' na katılacak....




OGİAD Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Ukay Kılıç, mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek fuara katılacaklarını söyledi. Fuarda 37 ülkeden 880 katılımcının bulunacağını belirten Kılıç, “Fuarı 10 bini uluslararası olmak üzere yaklaşık 80 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Rusya Türk mobilya sektörünün önümüzdeki yıllarda en büyük, en istikrarlı pazarı durumuna geleceğini tahmin ediyoruz.” dedi.


Üyelerini Rusya’da yeni pazarlar ile tanıştırarak yerel firmalarla işbirliklerini geliştirmelerini amaçladıklarının kaydeden Kılıç, “İhracat amacı ile ticaret ve işbirliği imkanlarını yerinde görmek üzere mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizden oluşan ticaret ve yatırım heyetimizi bu programa götürüyoruz. Mobilya (oturma, yemek, yatak odası), ofis mobilyaları, mutfak ve banyo mobilyaları, mobilya montaj ve ekipmanları ve diğer sektörlerden faaliyet gösteren üyelerimizle yapacağımız programda aynı zamanda Moskova'da bulunan TUSKON’un partner kuruluşu olan Rus-Türk İşadamları Derneği’nin (RUTİD) organize ettiği programda Rus işadamlarıyla, ilgili alanda ikili iş görüşmelerimiz olacak. Yine mobilya satış merkezlerini ziyaretlerimiz ve bu merkezlerde işadamlarıyla görüşmelerimiz olacak. Moskova'da bulunan ticaret müşavirimizin de katılımıyla gerçekleşecek ticari bilgilendirme toplantısının ve iş görüşmelerinin verimli geçmesini ve üyelerimizin bu fırsatları çok iyi değerlendirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu. 


Ali Cihangir/Cihan


Geri Dön