02 / 05 / 2024

Osmaniye'ye millet bahçesi müjdesi!

Osmaniye'ye millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi projelerinin kararlı şekilde sürdüğünü, bu çerçevede Kadirli ilçesinde ve Ellek beldesinde de millet bahçelerinin projelendirildiğini dile getirdi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Osmaniye'deki Merkez Millet Bahçesi alanını gezdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılan Kurum, Bakanlık olarak milletin ihtiyaçlarına cevap verecek planlamaları yaptıklarını, bu kapsamda 70'den fazla ili ziyaret ettiklerini söyledi.

Osmaniye ye millet bahçesi müjdesi!

Kente yapılacak yatırımlar


Valiliğin yanındaki boş alanının millet bahçesi olması için karar alındığını dile getiren Bakan  Kurum, bundan dolayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Orman Genel Müdürlüğüne de teşekkür etti.

Kurum, millet bahçesinde yürüyüş ve bisiklet yollarının olacağını müjdeleyerek, "Türkiye'de de örnek olacağını düşündüğümüz millet bahçemizin içinde vatandaş 7 gün 24 saat vakit geçirebilecek. Kıraathanesinde gençlerimiz ders çalışacaklar, kitap okuyacaklar." dedi.

Bakan Kurum, 81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi projelerinin kararlı şekilde sürdüğünü, bu çerçevede Kadirli ilçesinde ve Ellek beldesinde de millet bahçelerinin projelendirildiğini belirtti.

"Osmaniye'mize tam 735 konut kazandırıyoruz"


Sosyal Konut Projesi hakkında da konuşan Bakan Kurum, şunları dile getirdi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlattığımız, tüm Türkiye'de alt gelir grubunda evi olmayan vatandaşımız kalmayana dek Sosyal Konut Projemizi inşallah kararlı şekilde sürdüreceğiz. Türkiye'de ne kadar alt gelir grubu vatandaşımız varsa ev sahibi olana kadar da kararlılıkla bu projelerimizi devam ettireceğiz. Şu an itibarıyla 940 bin konuta ulaştık. İnşallah 1 milyonuncu konuta çok yakın zamanda ulaşacağız ve hak sahibi vatandaşlarımıza da Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle anahtarını teslim edeceğiz. Bu çerçevede 50 bin, 100 bin Sosyal Konut Projelerimiz var. Bu kapsamda da Osmaniye'mize tam 735 konut kazandırıyoruz. 600 konutu merkezde 135 konutu da Bahçe ilçemizde olmak üzere konutlarımızın kuralarını çektik, inşatlarına başladık."

Ülke ve millet olarak bütün badirelerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde atlatılarak bugüne gelindiğini belirten Kurum, şunları söyledi:

"Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Osmaniye'mize bugüne kadar birbirinden güzel ve sağlam kamu binalarıyla, millet bahçeleriyle, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla, sosyal konut projeleriyle desteklemeye, Osmaniye'nin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah hem Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımızın memleketi, ki Cumhur İttifakı'mızın bu noktada liderlerimizin büyük bir uyumu söz konusu, Devlet Bahçeli Bey'in memleketi Osmaniye'mize de yapılması gereken, vatandaşlarımızın daha iyi yaşam şartlarında yaşamaları adına yapılması gereken tüm projeleri kararlılıkla sürdüreceğimizi buradan bir kez daha ifade ediyorum."

 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön