15 / 05 / 2024

Osmanlı İnşaat projelerinde son durum!

Osmanlı İnşaat projelerinde son durum!

Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden de açıklama yapan Osmanlı İnşaat mağdurları Osmanlı İnşaat projelerindeki inşaat çalışmalarının tekrar başladığını ama bu çalışmaların sadece mahkeme tarihine kadar süreceğini dile getirdi...




Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projelerde olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesi ile dava açılmıştı.  Bakırköy 14. Ağır Ceza mahkemesinde görülen davanın 3. duruşması 2 Kasım 2015 tarihine ertelendi.


Teslim etmesi gereken 1.200 kadar konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı hakkında açılan dava kamuya açık olarak gerçekleştirildi. Osman Nuri Bakırcı savunmasında beraatini isteyerek, ceza verilecekse de hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını talep etti.


Osmanlı İnşaat mağdurlarından olan Emir İkikardeşler yaptığı açıklamada mağduriyetiyle ilgili bugüne kadar bir çalışma yapılmadığını ve dairesinin teslim edilmediğini belirtti. İkikardeşler konut satın aldığı Beylife 1 projesinin 24 kat üzerinden satıldığını fakat 12.katta bırakıldığını da sözlerine ekledi.



Osmanlı İnşaat projelerinde son durum!



Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden de açıklama yapan Osmanlı İnşaat mağdurları Osmanlı İnşaat projelerindeki inşaat çalışmalarının tekrar başladığını ama bu çalışmaların sadece mahkeme tarihine kadar süreceğini dile getirdi.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön