16 / 05 / 2024

osmanlı inşaat projelerinde son durum ne

osmanlı inşaat projelerinde son durum ne

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi

Osmanlı İnşaat projelerinde son durum!

Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden de açıklama yapan Osmanlı İnşaat mağdurları Osmanlı İnşaat projelerindeki inşaat çalışmalarının tekrar başladığını ama bu çalışmaların sadece mahkeme tarihine kadar süreceğini dile getirdi...

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

İnşaat sektöründe ithal işçi krizi: 'Amaç işçileri birbirine kırdırmak'!

Türkiye'de inşaat projelerinde çalışacak işçi bulmak neredeyse imkansız bir hal aldı. Bu soruna çözüm bulmak isteyen sektör temsilcileri ithal işçi tavsiyesinde bulunurken Dev Yapı-İş'in sert yanıt gecikmedi.

İnşaat sektörü, konut projelerinde iade hakkı süresinin kısaltılmasını istiyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da bulunan ve ön ödemeli konut projelerinde 24 aya ulaşan iade süresinin 3 aya inmesini istiyor.

Joe Biden, inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak kararnameyi imzaladı!

ABD Başkanı Joe Biden, Maryland eyaletine bağlı olan Upper Marlboro’da, federal inşaat projelerinde maliyetleri azaltacak ve kaliteyi yükseltecek Proje İş Sözleşmeleri isimli kararnameye imza attı. 

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Mega inşaat projelerinde veri paylaşımı dönemi başlıyor!

İletişim, iş birliği ve dosya takibi için ortak çalışma platformu EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi, metro projelerinde veri paylaşımı yaparak projelerde büyük kolaylık sağlıyor. 

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Kentsel dönüşüm KDV indirimi hangi inşaat projelerinde geçerli?

Devlet kentsel dönüşüme teşvik etmek için düğmeye bastı. Buna göre, vatandaş müteahhitle kat karşılığı anlaşma yapmadan evini kendi dönüştürmesi halinde KDV yüzde 1 olacak. Peki indirimli KDV uygulanacak inşaat taahhüt işleri neler? İşte detaylar...

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

osmanlı inşaat projelerinde son durum ne Haberi

osmanlı inşaat projelerinde son durum ne


Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesi birçok dava açılmıştı. Bakırköy 14 Ağır Ceza mahkemesinde görülen davalar 26 Haziran, 12 Ekim ve 2 Kasım tarihlerine ertelendi. 


Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Uzun süredir resmi sıkıntılarla uğraşmamızdan dolayı sizleri yeterince bilgilendiremedik. Hep birlikte bu sıkıntıları çektik. Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizin de ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi


İşte Osman Nuri Bakırcı tarafından yapılan açıklama:


Sevgili iş ortaklarım

Bu zorlu süreçte bizlerle birlikte olan desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz sizlere öncelikle şükranlarımı sunuyorum.

Uzun süredir resmi sıkıntılarla uğraşmamızdan dolayı sizleri yeterince bilgilendiremedik. Hep birlikte bu sıkıntıları çektik. Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir.

Beylikevler yeni...