28 / 04 / 2024

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 



Geçen yılın başında global ölçekte belirlenen Lead 2030 stratejisiyle Türkiye’de ‘İnşaatı daha iyi hale getirmek’ amacıyla yeni bir perspektifte ilerlemeye başladıklarını söyledi.

 Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol,  Bu kapsamda Hilti tarihinin en büyük lansmanı olarak öne çıkan ve şantiyelerdeki tüm uygulamaları kapsayan 45 ürünü içine alan en geniş akülü platform olan NURON’u eş zamanlı olarak inşaat sektörüyle tanıştırarak inşaat sahalarında yeni bir dönem başlattıklarını açıkladı. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İNŞAAT ÇALIŞANLARINA DESTEK!

Banu Deniz Çetinkol, Türkiye’deki inşaat profesyonellerinin ihtiyaçlarını anlamak, onların hem iç pazarda hem de uluslararası arenada rekabet avantajlarını artırmalarını sağlamak için birçok çalışmaya imza attıklarını belirtti0.

Mühendislik alanındaki ürün, hizmet ve servislerin yanı sıra akademik ve sektörel konu başlıklarını kapsayan webinar yayınlarıyla meslektaşlarla buluşturduklarına değindi. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN KONUMU GÜÇLENECEK 

2024 yılı için belirledikleri hedefler hakkında da bilgi veren Banu Deniz Çetinkol, sektöre öncülük edecek çalışmalarını şu sözlerle aktardı: “Yapay zekâ ve dijitalleşme ikliminin giderek daha fazla hâkim olduğu inşaat endüstrisinin potansiyelini artırmak için bu alandaki varlığımızı güçlendireceğiz. Bu kapsamda NURON ürün ve teknolojilerindeki yenilikleri inşaat sektörü ile paylaşacağız.

2023 yılından bu yana yapı güvenliği alanındaki çalışmalara hız verdiklerini açıklayan Çetinkol mühendislik ekipleri, mesleki birikimleri ve ürünlerle güçlendirme projelerine tam destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

Çetinkol: ''Başta kimyasal dübel ve güçlendirme ürünleri olmak üzere tarama teknolojileri ve karot makineleriyle deprem sonrası güçlendirme projelerinin çözüm ortağı olmayı sürdürüyoruz” diye belirtti.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geri Dön