30 / 04 / 2024

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi




Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesi birçok dava açılmıştı. Bakırköy 14 Ağır Ceza mahkemesinde görülen davalar 26 Haziran, 12 Ekim ve 2 Kasım tarihlerine ertelendi. 


Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Uzun süredir resmi sıkıntılarla uğraşmamızdan dolayı sizleri yeterince bilgilendiremedik. Hep birlikte bu sıkıntıları çektik. Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizin de ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi


İşte Osman Nuri Bakırcı tarafından yapılan açıklama:


Sevgili iş ortaklarım

Bu zorlu süreçte bizlerle birlikte olan desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz sizlere öncelikle şükranlarımı sunuyorum.

Uzun süredir resmi sıkıntılarla uğraşmamızdan dolayı sizleri yeterince bilgilendiremedik. Hep birlikte bu sıkıntıları çektik. Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir.

Beylikevler yeni adı ile Hillstanbul şantiyemizde çalışmalar başlamış olup Diyanet ve Beylife 1 şantiyelerimizde çalışmalar yakın zamanda başlayacaktır. Bildiğiniz gibi Diyanet ve Beylife 1 projemizin adını da sizlerle birlikte değiştireceğiz.

Tapu çalışmalarımızın bir kısmı çıkmış bir kısmında da devam etmekte olup üzerinde bulunan hacizler temizlendikten ve aramızda olmak istemeyen bir kısım müşterilerle yollarımızı ayırdıktan sonra tapuları daire teslimlerinde hak sahiplerine teslim edeceğiz.

Sizlerin desteği ile bugüne kadar geldik ve sorunları çözmeye başladık, kimi müşterilerimiz yola bizim ile devam etmek istemediler onlarında kararlarına saygı duyuyorum.

Bizleri mahkemeye vererek alacaklı durumda olup henüz ödeme alamayan müşterilerimiz; Sizlere henüz ödeme yapamadık ancak elimizde kalan daireleri çıkararak yakında sizlerinde ödemelerinizi bir plan dahilinde yapacağız.

Bu zorlu süreçte sizlerle iletişimimi hiç koparmadım gerek telefon ile gerek yüz yüze gerekse sosyal medya üzerinden bana ulaştınız. Bunda sonra şantiyelerde daha yoğun bir zaman geçireceğim.

Projelerimiz deki hacizleri kaldırdıktan ve şantiyelerimizde gözle görülür bir şekilde ilerleme olduktan sonra bazı müşterilerimizle yollarımızı ayırıp daireleri yapılamayan müşterilerimizi de en iyi şekilde dairelerine yerleşimini yapacağız.

Yıl sonuna kadar işlerimizi toparlayıp yolumuza devam etmek niyetindeyiz.Sizlerden her zaman olduğu gibi desteğinizi esirgememenizi istiyorum.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön