01 / 05 / 2024

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!

Firma: Osten Yapı

Proje: Beylikdüzü Ostenpark

Konut sahibi olmak isteyenlere 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Ostenpark Beylikdüzü fiyat bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...



İnşaat çalışmalarının Haziran ayı içerisinde tamamlanması öngörülen Osten Park, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Dairelerin 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Ostenpark projesi 7 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Osten Park Beylikdüzü Evleri'nin olanakları arasında, güvenlik birimi, fitness center, açık ve kapalı otopark ve barbekü alanı yer alıyor.


Ostenpark Beylikdüzü fiyat!


Konutların 135 metrekare ile 160 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Beylikdüzü Osten Park'ta 60 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Teslimlerin bu ay içerisinde yapılması planlanan Ostenpark Beylikdüzü fiyat kapsamında 135 metrekare 3+1 daireler 209 bin TL, 160 metrekare 3+1 daireler 313 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon: 0212 856 00 94

Web: http://www.ostenpark.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön