29 / 04 / 2024

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!

Ostenpark Beylikdüzü fiyat!

Firma: Osten Yapı

Proje: Beylikdüzü Ostenpark

Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında 3+1 dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Beylikdüzü Ostenpark Evleri ödemeleri yüzde 50 peşinatla banka kredili olarak yapılıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükselen Ostenpark Evleri  Osten Yapı  tarafından inşa edildi. Ostenpark Beylikdüzü Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi 220 bin liradan başlıyor.


2 blok halinde yükselen Ostenpark Evleri Beylikdüzü'nde bloklar 7 katlı olarak inşa edildi.  Beylikdüzü Ostenpark  Evleri 54 adet daireden oluşuyor. Beylikdüzü Ostenpark satış ofisi ile 0212 856 00 94 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz.


Beylikdüzü Ostenpark Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, güvenlik, açık - kapalı otopark, barbekü alanı, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Ostenpark Evleri satılık 3+1 daire tipinden oluşuyor.



Ostenpark Beylikdüzü fiyat!


Ostenpark Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında 135 metrekare büyüklüğe sahip olan 3+1 daire tipleri 220 bin lira ile 250 bin lira arasında fiyatlandırılırken, 160 metrekare büyüklükte olan 3+1 daire tipleri 280 bin lira ile 350 bin lira arasında satılıyor.


Ostenpark Evleri Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıkran sonra, kalan konut bedeli için banka kredisi kullanılıyor. Ostenpark Evleri Beylikdüzü'nde teslimler geçtiğimiz ay başladı.


Ostenpark Evleri Beykent nerede?

Ostenpark Beykent adres : Adnan Kahveci Mahallesi Engin Sok No:7 BEYKENT Beylikdüzü / İSTANBUL 


Beykent Ostenpark Evleri iletişim

Telefon: 0212 856 00 94

Web: http://www.ostenpark.com

Gülcihan YELKENCİ /Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön