27 / 04 / 2024

Oto World Asya fiyat listesi!

Oto World Asya fiyat listesi!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya projesi İstanbul'un Anadolu yakası Pendik bölgesinde yaşama geçiriliyor. Oto World Asya fiyat listesi ile ilgili bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz...




Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen  Oto World Asya  fiyat listesi bilgisinden önce genel olarak projeden bahsedelim. 


Pendik Oto World Asya 170 milyon liralık yatırım ile yükseliyor. Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si olan Oto World Asya projesi  365 mağazaya yer veriyor. Projede  sigorta acenteleri, bankalar, oto kuaförleri,oto aksesuar dükkanları, kafeler, trafik müşavirleri ve restoran yer alıyor.


Oto World Asya Pendik projesi toplamda 22 bin 275 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Oto World Asya satılık daire görselleri için www.otoworld.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Oto World Asya fiyat listesi

Oto World Asya fiyat listesi ile ilgili bilgiler satış ofisiyle gerçekleştirilecek görüşmeler sonucu alınıyor. Pendik Oto World Asya fiyat bilgisi için irtibat no'su 0216 392 22 22 olarak bildiriliyor. 


Oto World Asya ödeme planı dahilinde banka kredisi uygulanabiliyor ya da firma kendi bünyesinde ödeme seçenekleri sunuyor.Proje kapsamında  teslimler 2014 yılının Aralık ayında yapılacak.


Pendik Oto World Asya adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul



Oto World Asya telefon: 216 392 22 22  


Web Adresi: www.otoworldasya.com.tr

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön