27 / 04 / 2024

Oto World Asya ne zaman teslim edilecek?

Oto World Asya ne zaman teslim edilecek?

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya projesinde fiyatlar 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Kiralamaların başladığı Oto World Asya ne zaman teslim edilecek?



"Oto World Asya ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje  Has Şirketler Grubu  imzası ile yükseliyor. 


4 katlı olarak tasarlanan  Oto World Asya  projesi Anadolu Yakasının ilk ve tek Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede kiralamalar başladı.


22 bin 275 metrekare alan üzerinde yükselen Oto World Asya Pendik projesinde oto aksesuar dükkanları, sigorta acenteleri, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirleri bulunuyor. 


Oto World Asya projesindeki dükkanların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Projede kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor.


Satış fiyatlarının 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değiştiği Pendik Oto World Asya projesinde banka kredisi ile 120 ay vadeyle ödeme yapılabiliyor. 


Oto World Asya Pendik projesi lokasyon olarak E-5 otoyoluna  6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


Oto World Asya ne zaman teslim edilecek?

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Projenin satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22.


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön