29 / 04 / 2024

Otomobil AVM'si Autopia, önümüzdeki yıl açılacak!

Otomobil AVM'si Autopia, önümüzdeki yıl açılacak!

İnşaat halinde olan otomobil alışveriş merkezi 'Autopia', önümüzdeki yıl Beylikdüzü'nde açılacak 



Otomobil meraklıları için güzel bir haberimiz var. Otomobil alışveriş merkezi 'Autopia' inşaat halinde. Önümüzdeki yıl Beylikdüzü'nde açılacak bu devasa kompleksin Proje Yönetmeni Yelda İpekli ile konuştuk

Autopia nedir?
Autopia, otomobil dünyasına ait her şeyi bulabileceğiniz bir yaşam merkezi. Temel prensibimiz, birbirinden kopuk showroom ve oto galeri keşmekeşinden kurtulup tek bir merkezde her şeyi bulma lüksünü sunmak.

İçinde neler  olacak?
Arsa alanımız 47 bin, inşaat alanımız 216 bin metrekare. Beş katlı bir binadayız. İçinde yedi kilometrelik hem yaya yürüyüş alanı, hem de özel araçlarla gezebileceğiniz bir yol akışı var. 200 oto galerisi ve otomotiv endüstrisinin tüm markaları aynı çatı altında olacak. Nerdeyse 365 günlük bir fuar alanı. İkinci el galerilerindeki oto pazarı da 365 gün sürecek. Tüm günü keyifle geçirmeye yönelik restoranlar, yiyecek içecek noktaları, kafeler, özel çocuk alanları, deneme sürüş pisti, sergi ve tanıtım show alanları, banka şubesi, sigorta şirketleri, yalnızca otomotiv endüstrisine yönelik kitap ve araştırmaların bulunacağı bir kitap evi, aksesuar mağazaları, oto bakım üniteleri gibi otomobile dair her şeyi bulacağınız bir merkez oluşturuyoruz. Üç binin üzerinde arabanın 365 gün boyunca sergileneceği bir fuar alanı olacak Autopia.

Milliyet Cadde/Ali Mert Alan

0212 853 33 13
www.autopia.com.tr

İlgili haber

Autopia'da 340 bin dolara! Sıfır faizle!

 


Geri Dön