29 / 04 / 2024

Otomobil satışları rekor kırarken, bundan sonra yeni bir araç alamayacaklar açıklandı!

Otomobil satışları rekor kırarken, bundan sonra yeni bir araç alamayacaklar açıklandı!

Otomobil satışları şubat ayında rekor kırarken, otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, yeni bir otomobil alamayacakları açıkladı ve seçimden sonrayı işaret etti.



Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin (ODMD) açıkladığı şubat verilerine göre, Şubat ayında ülke genelinde 105 bin 990 otomobil ve hafif ticari araç satışı yapılarak tüm şubatı rekoru kırıldı. Şubat ayında otomobil satışları yüzde 39,67 artarak 82 bin 277 adede, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 6,6 yükselişle 23 bin 713'e yükseldi.Otomobil ve hafif ticari araç pazarı,10 yıllık şubat ayı ortalama satışlarına göre ise yüzde 112,6 artış kaydedildi.

Otomobil satışları şubat ayında rekor kırarken, otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, https://twitter.com/eozpeynirci resmi X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bundan sonra yeni bir araç alamayacakları sıraladı.

Üniversiteden yeni mezun olup çalışan gençlerin, 40 yaş altında maaşlı çalışan çoğu profesyonelin ve aylık hane halkı geliri 150 bin TL’nin altında olanların yeni bir otomobil alma şansının kalmadığını söyleyen Peynirci, kimlerin otomobil alabileceğini de açıkladı. Peynirci seçim sonrası içinse belirsizlik yorumunu yaptı. Özpeynirci konuyla ilgili video linkini de https://youtu.be/8BD7BWvlLIg paylaştı.

GAZETECİ EMRE ÖZPEYNİRCİ’NİN O PAYLAŞIMI

EV VE KONUT BUNDAN BETER DURUMDA

 

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Chery'den 2024'ün 3. kampanyası da geldi! Omoda 5, Tiggo ve Tiggo 7 Pro'nun yeni fiyatları şaşkınlık yarattı!

Akaryakıtta tabelalar değişti: Tam bu kadar zam geldi! BP, PO, Opet tek tek duyurdu!


Geri Dön