28 / 05 / 2024

Otomobil ve ev almak için doğru zaman mı? Uzmanı ayrı ayrı tarih verdi

Otomobil ve ev almak için doğru zaman mı? Uzmanı ayrı ayrı tarih verdi

Yüksek fiyatlar ve kredi faizleri nedeniyle ev ile araba almayı düşünenlerin kafası karışık. Pek çok kişi otomobil ve ev için doğru alım zamanını araştırıyor. Finans danışmanı, Hüseyin Kantürk piyasa koşullarını inceleyerek tarih verdi



Yükselen kredi faizleri ve fiyatlar nedeniyle hem otomobil hem de konut piyasasında durgunluk yaşanıyor. Fiyatlardaki düşüş beklentisi nedeniyle elinde parası olanlar alım için doğru zamanı araştırıyor. Peki otomobil ve konut almak için doğru zamana ne kadar var? Finans danışmanı, Hüseyin Kantürk piyasa koşullarını inceleyerek tarih verdi.

Hüseyin Kantürk https://twitter.com/huseyinkanturk X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Otomobil için aceleye gerek olmadığını ve zamanın alıcı lehine işlediğini söyleyerek, oturmak için ev alacaklar için yaz sonuna kadar iyi zaman olduğunu belirtti. Yatırım için gayrimenkulün borsaların gerisinde kalacağını ekledi.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

İmar affı Meclis Komisyonunda! Şartlı af konuşuluyor!

Aynı binada 3 yıllık kiracı 4 bin 500 TL'ye, üç ay önce taşınan kiracı 20 bin TL'ye oturuyor!

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!


Geri Dön