03 / 05 / 2024

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Firma: Ottoman Gayrimenkul

Proje: Ottomare Suites

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.



Ottoman Gayrimenkul tarafından Zeytinburnu'nda konumlandırılan  Ottomare Suites  Evleri Blue Suites, Captain's Suites, Dublex Suites, Limited Suites, Panoramic Suites, Sky Suıtes, Terrace Suites ve Unique Suites olmak üzere toplam 355 suitesten oluşuyor.


25 kattan meydana gelen Ottomare Suites Rezidans projesi 13 bin 500 metrekarelik bir alan üzerne inşa edili.Suiteslerin büyüklükleri 73 metrekare ile 336 metrekare arasında değişiyor.


Farklı ödeme seçenekleri bulunduran proje yüzde 10 peşinattan sonra, diğer yüzde 10'luk kısmı 12 ay taksit yapabilme imkanı sağlanıyor.Asıl ödeme ise yüzde 20'lik ödeme yapıldıktan 14 ay sonra firma ile kararlaştırılacak ödeme planına uygun bir şekilde yapılıyor.


Ottamare Suites Rezidans projesi ev sahiplerine street ball bahçesi, bahçe bakım hizmetleri, güvenlik hizmetleri, mini sergi alanları, çocuk oyun alanları, resepsiyon hizmetlei, zen bahçesi, restoran, toplantı salonları, tenis kortu, vitamin var, yürüyüş parkuru, açık-kapalı yüzme havuzu, spa ve sauna imkanlarını da sağlıyor.


Ottomare Suites Residence iletişim:

Ottomare Suites Residence telefon: 444 19 74 

www.ottomare.com.tr

İremnur KAYA/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön