22 / 07 / 2024

OTUGROUP fon havuzuna gayrimenkul almaya başladı!

OTUGROUP fon havuzuna gayrimenkul almaya başladı!

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, devlet bankalarının yaptıracağı değerleme raporunda çıkacak satış bedelinden mülkün durumuna oranla yüzde 60’ına kadar satın alım yapacaklarını duyurdu. 




OTUGROUP, yatırımcılarıyla bir arada oluşturduğu fon havuzuna gayrimenkul alımına başladı.

“Tüm Türkiye’de alım yapabiliriz”

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, tüm Türkiye genelinde, devlet bankalarının yaptıracağı değerleme raporunda çıkacak satış bedelinden mülkün durumuna oranla yüzde 60’ına kadar satın alım yapacaklarını sözlerine ekledi.

“Gayrimenkul yağıyor”

Bir arz patlaması yaşadıklarından bahseden Ulusoy, “Taleplerimizi gayrimenkul danışmanlarına ilettiğimizden itibaren saatler içinde yüzlerce gayrimenkulün bilgisi geldi. Ancak ince eleyip sık dokuyoruz. Yer, katma değer ve kullanılabilirlik durumlarını göz önüne alarak en verimli mülkleri seçip çıkartıyoruz.

“Danışmanlara komisyon ödeyeceğiz”

Ellerindeki Gayrimenkulleri tarafımıza gönderwn ve bunu resmi olarak mülk sahiplerinden edindikleri yetki belgeleriyle mail yoluyla bize beyan eden danışman arkadaşlara, satış olduğu takdirde satış bedeli üzerinden anlaştığımız tutarlarda komisyon ödemekteyiz.'' diye konuştu. Profesyonelce çalıştıklarından bahseden Ulusoy, kazan-kazan şeklinde çalışmalarda bulunduklarını açıkladı. 
 


Geri Dön