05 / 05 / 2024

Own Garden ne zaman teslim?

Own Garden ne zaman teslim?

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Own Garden Yakacık

10 bloktan meydana gelen Own Garden ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...



E-5'e ve TEM'e 7 dakika mesafede hayata geçirilen Own Garden projesi, villalardan meydana geliyor. Own Garden ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Çeşitli ödeme planlarına yer verilen Yakacık Own Garden, 143 bin 78 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Own Garden ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Kavanlar İnşaar imzasıyla yaşama geçirilen Kartal Own Garden'da villaların tamamı Isı yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Own Garden ne zaman teslim sorusunun cevabına haberimizde yer veriliyor.


İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen Own Garden Yakacık'ta yer alan villalar 734 metrekare olarak tasarlandı. Own Garden ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizi okumanız yeterli.


Villaların 1 milyon  250 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kartal Yakacık Own Garden'da; peyzaj düzenlemesi, her villa için yüzde havuzu, yürüyüş parkuru, tenis ve basketbol sahası, 24 saat güvenlik yer alıyor. Own Garden ne zaman teslim sorusuna Eylül 2013 cevabı veriliyor.


Telefon: (0216) 411 68 90 

Telefon: (0262) 311 68 68

Web Adresi: owngardenyakacik.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön