05 / 05 / 2024

Own Garden Yakacık'ta 1 milyon 250 bin dolara villa!

Own Garden Yakacık'ta 1 milyon 250 bin dolara villa!

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Own Garden Yakacık

İstanbul Anadolu Yakası Yakacık'ta Kavanlar İnşaat yeni bir proje inşa ediyor. Own Garden Yakacık projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin dolardan başlıyor...



Kavanlar İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Yakacık'ta inşa edilen  Own Garden Yakacık  projesi, 10 bloktan oluşuyor. 143 bin 78 metrekare inşaat alanı bulunan Own Garden Yakacık projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Proje, E-5'e ve TEM'e 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Hastane, okul ve ulaşım araçlarına çok yakın mesafede yer alıyor. Own Garden Yakacık projesi, Kartal Yakacık'ta Suyabatmaz Sokak'ta yer alıyor. Projenin satış ofisi ise proje alanında yer alıyor.


Villa tipinde konumlandırılan konutların alanları 734 metrekare olarak belirlendi. Projedeki konutlarda; salon 60 metrekare, hol 11 metrekare, mutfak 16 metrekare, wc 4 metrekare, yatak odaları 15 metrekare ile 22 metrekare arasında, banyo 8 metrekare ve balkon 9 metrekare olarak tasarlandı. Ayrıca projede bulunan teraslar 30 metrekare, asansör 2,5 metrekare ve havuz 36 metrekare olarak tasarlandı.


Depreme karşı güvenlikli radye temel üzerinde beton perde sistemi ile inşa edilen Own Garden Yakacık projesi, ısı yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa ediliyor. 


24 saat güvenliği bulunan Own Garden Yakacık projesinde her daireye kapalı otopark alanı da bulunuyor. Projede mimari  konsepte uygun peyzaj düzenlemesi, her villa için yüzde havuzu, yürüyüş parkuru, tenis ve basketbol sahası ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Own Garden Yakacık fiyatları!


Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin dolardan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler satış ofisine uğrayıp çeşitli ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor. 


Own Garden Yakacık teslimleri 2013 Eylül'de gerçekleştirilecek.


Own Garden Yakacık iletişim bilgileri;


Adres: : Çarşı Mah. Suyabatmaz Sokak No:12 Yakacık-Kartal / İstanbul

Telefon: (0216) 411 68 90 

Telefon: (0262) 311 68 68

Web: owngardenyakacik.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön